Παρουσίασε τα νέα αποκτήματα η Λάρισα – Στο ρόστερ ξανά και ο Τσουμάνης (pics+vid) Φωτογραφίες: Aelfc.gr

ΑΕΛ

Παρουσίασε τα νέα της αποκτήματα η ΑΕΛ – Στο ρόστερ ξανά ο Τσουμάνης (pics+vid)

03.02.24 | 15:27

Τα νέα της μεταγραφικά αποκτήματα παρουσίασε η ΑΕΛ.

Σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε στο «AEL FC ARENA», η ομάδα της Λάρισας τους Βίκτορ Στίνα (πρώτο χρονικά, ήδη παίζει ο Μολδαβός μεσοεπιθετικός), Κεχίντε Φατάι, Λεάντρο Ραούλ Μορέιρα και το τελευταίο χρονικά, τον Μιχάλη Τσουμάνη.

Ο 21χρονος Λαρισαίος φορ, που ξεχωρίζει για το ύψος του, γύρισε σε γνώριμα λημέρια, μετά το πέρασμά του από τον Ηρακλή, ενώ έχει παίξει ακόμη σε ΑΟ Σελλάνων και Ηρακλή Λάρισας.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας των «βυσσινί», Δημήτρης Παπαλέξης, μίλησε στο πάνελ εκπροσωπώντας τη διοίκηση, ενώ ο προπονητής, Παύλος Δερμιτζάκης, καλωσόρισε τους παίκτες, φωτογραφήθηκε μαζί τους και απάντησε σε ερωτήσεις των ΜΜΕ.

Έλειψε ο Κόσιτς από την παρουσίαση της ΑΕΛ

Απών ήταν ο Σέρβος επιθετικός, Σρτζαν Κόσιτς, που αναφέρθηκε στην press conference ως «υπόθεση προχωρημένη», αλλά χρειάστηκε να μεταβεί στην πατρίδα του, πριν επιστρέψει για μόνιμη εγκατάσταση στη θεσσαλική πόλη.

Ο 25χρονος που έχει υπάρξει διεθνής με την Κ19 της χώρας του, αγωνιζόταν στην Ράντνικ Σουρντούλιτσα (Α’ Σερβίας) και σε άλλες ομάδες της πατρίδας του.

«Χαραμάδα» για αμυντικό, αν…

Ο Καβαλιώτης τεχνικός της ΑΕΛ ανέλυσε τη φιλοσοφία και τα περιθώρια των επιλογών του Ιανουαρίου στο μεταγραφικό πεδίο και άφησε ανοιχτό «παράθυρο» για την απόκτηση ενός αμυντικού, μόνο αν βρεθεί μια εξαιρετική περίπτωση στην επόμενη εβδομάδα, με το έξτρα περιθώριο για ελεύθερους.

Οι νεοαποκτηθέντες της ΑΕΛ δήλωσαν -μεταξύ άλλων- ότι γνωρίζουν τους υψηλούς στόχους, χαρούμενοι με την έλευσή τους στη Λάρισα, ενώ διατύπωσαν και την ανυπομονησία να μπουν στο γήπεδο άμεσα και να προσφέρουν στην προσπάθεια ανόδου στη Super League.

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη Τύπου