Επιστροφή στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον Αλί Σαμάτα Φωτογραφία: Eurokinissi

ΠΑΟΚ

Χωρίς Γιόνι, αλλά με Σαμάτα ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι

03.02.24 | 18:47

Με 21 ποδοσφαιριστές στελέχωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το αυριανό (4/2, 20:30) παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Γράφει ο Στέργιος Αναστασιάδης

Ανάμεσα σε αυτούς δεν βρίσκεται ο Γιόνι Όττο, καθώς κρίθηκε σκοπιμότερο να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και να δουλέψει ατομικά μέχρι την επιστροφή της ομάδας από την πρωτεύουσα. Ο Ρουμάνος προπονητής και οι συνεργάτες του έχουν ως στόχο να τον βάλουν στο «μέτρημα» στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα που ακολουθεί, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου.

Μέσα ο Σαμάτα, έξω ο Τζίμας

Ένα άλλο αξιοσημείωτο γεγονός είναι η επιστροφή του Αλί Σαμάτα σε αποστολή των «ασπρόμαυρων» μετά την παρουσία του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής ως αρχηγός της Τανζανίας, με τον 31χρονο φορ να φορά ξανά αύριο τη φανέλα του ΠΑΟΚ μετά από έναν ολόκληρο μήνα.

Αντίθετα, στη Θεσσαλονίκη παρέμεινε ο Στέφανος Τζίμας, οι Αντρέ Βιεϊρίνια, Αντρέ Ρικάρντο που ακολούθησαν μέρος της προπόνησης και μετά γυμνάστηκαν ατομικά, αλλά και ο Ιβάν Νάσμπεργκ, που τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ο τελευταίος στην ιεραρχία των στόπερ.

Οι σίγουροι και τα ερωτηματικά

Αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει αύριο το βράδυ ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο Περιστέρι, «σίγουροι» θα πρέπει να θεωρούνται οι Ντομινίκ Κοτάρσκι, Γιοάν Σάστρε, Μπάμπα Ράχμαν, Τόμας Κεντζιόρα, Σουαλιό Μεϊτέ, Μαγκομέντ Οζντόεφ και Τάισον.

Για τη θέση δίπλα στον Τόμας Κεντζιόρα στο κέντρο της άμυνας, ο Γιάννης Μιχαηλίδης έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, όπως προβάδισμα έχει και ο Κίριλ Ντεσπόντοφ για το δεξί άκρο της επίθεσης, έναντι του Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Τέλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας και Τόμας Μουργκ «ερίζουν» για τη θέση του επιτελικού μέσου, ενώ από τις σημερινές «δοκιμές» δεν προέκυψε ξεκάθαρα το αν στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μπράντον Τόμας ή ο Αλί Σαμάτα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το Περιστέρι

Την αποστολή του ΠΑΟΚ, συνθέτουν οι Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τάισον Μπράντον και Σαμάτα.