Στην ΕΠΣ Καβάλας ο νέος σταθμός του Μπρατσιάνι, πρώτου σκόρερ της Δόξας Δράμας ΑΠΣ Βύρωνας Καβάλας (Facebook)

Τοπικά

Στην ΕΠΣ Καβάλας ο νέος σταθμός του Μπρατσιάνι, πρώτου σκόρερ της Δόξας Δράμας

04.02.24 | 10:34

Σημαντική μεταγραφή για τα στενά όρια του τοπικού στην ΕΠΣ Καβάλας έκανε ο Βύρωνας, με την απόκτηση του Αλέξανδρου Μπρατσιάνι.

Στην προσπάθεια ανόδου στη Γ΄ Εθνική, μετά από ένα χρόνο απουσίας, η ομάδα του Αντώνη Λαδάκη έντυσε στα ασπρόμαυρα τον έμπειρο στράικερ, που φέτος ήταν πρώτος σκόρερ της Δόξας Δράμας, με 8 γκολ στην τρίτη εθνική κατηγορία.

Έτσι, το… οπλοστάσιο «γεμίζει» και άλλο για τους Καβαλιώτες, δίπλα στους πολύπειρους Μίνγκα, Μπερούκα, Πτηνόπουλο, με το επίπεδο να ανεβαίνει συνολικά στην κατηγορία (την άνοδο διεκδικούν ο Μακεδονικός Αγιάσματος του Μπρίτο, ο Αετός Οφρυνίου, ο Άρης Πηγών και ο περσινός πρωταθλητής Ορφέας Ελευθερούπολης).

Ο 31χρονος Μπρατσιάνι στην πλούσια καριέρα του έπαιξε και σε Καβάλα, Χανιά, Εργοτέλη, Μακεδονικό, Κύπρο, Επισκοπή, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και Θεαγένη Θάσου.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Βύρωνα:

«Ο ΑΠΣ Βύρωνας Καβάλας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Μπρατσιάνη. Ο γεννημένος το 1992 επιθετικός, με επαγγελματικές συμμετοχές εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μας και μοιράζεται μαζί μας το ίδιο όραμα. Τον πρωταθλητισμό.

Ο ίδιος αφού ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση υπογράμμισε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο Βύρωνα Καβάλας, ένα σωματείο με μεγάλη ποδοσφαιρική ιστορία. Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας, με ανώτατο την άνοδο σε μεγαλύτερη κατηγορία. Να έχουμε με τους συμπαίκτες μου υγεία και να συνεχίσουμε τη σεζόν δίχως τραυματισμούς”.

Αλέξανδρε, καλώς ήρθες! Σου ευχόμαστε να έχεις με την ομάδα μας σημαντικές αγωνιστικές επιτυχίες. Πιάνουμε αμέσως δουλειά!».