ΠΑΣ-ΒΟΛΟΣ Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος (20.00, Novasports 4): Τελευταίος… χορός στα μεγάλα σαλόνια

11.05.24 | 09:10

Αυλαία πέφτει σήμερα για τις ομάδες των playouts της Stoiximan Super League, καθώς διαξάγεται η 7η και τελευταία αγωνιστική, με όλες τις ομάδες να είναι βαθμολογικά αδιάφορες και να μην διεκδικούν κάτι.

Για αυτό τον λόγο, στα Γιάννενα όπου ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Βόλο, οι δύο ομάδες παίζουν αποκλειστικά και μόνο για το… γόητρο, με τους Ηπειρώτες να θέλουν να αποχαιρετίσουν την α’ κατηγορία με νίκη, καθώς έχουν ήδη υποβιβαστεί στη Super League 2.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Στέφανος Κουμπαράκης, με βοηθούς τους Δέλλιο και Οικονόμου, τέταρτο τον Τσιμεντερίδη και VAR τον Βεργέτη.

Να κάνει 2 συνεχόμενες νίκες για πρώτη φορά φέτος

Κάτι που δεν έχει ξανακάνει τη φετινή σεζόν θέλει σήμερα ο ΠΑΣ, ο οποίος σε περίπτωση που κερδίσει θα κάνει για πρώτη φορά δύο συνεχόμενες νίκες στη φετινή Stoiximan Super League.

Οι Ηπειρώτες προέρχονται από το διπλό στην Κηφισιά και με τον Γιώργο Γεωργόπουλο για ακόμη μια φορά στον πάγκο θα παίξουν για την ιστορία τους. Θα απουσιάσει από το ματς ο τιμωρημένος Εραμούσπε, αλλά και οι Μπάλαν, Τσαούσης, Παμλίδης και Νάγκι.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ: Αθανασίου, Μπακαδήμας, Μπεγκάλα, Κόντε, Σούλης, Καραχάλιος, Κιάκος, Κύρκος, Λιάσος, Τζίνο, Ροσέρο, Ροσάλες, Λεό, Σομποτσίνσκι, Τζίμας, Ναούμης, Μίνα, Παντελάκης, Πανάγου, Σόρια.

Να κλείσει τα playouts όπως τα άρχισε

Στον αντίποδα ο Βόλος θα βρίσκεται στην Stoiximan Super League και τη νέα χρονιά χάρη σε ένα εκπληκτικό ντεμαράζ που έκανε στη διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος για την παραμονή.

Η ομάδα του Χρήστου Κόντη, του βασικού υπέυθυνου για τη μεταμόρφωση της ομάδας από τη Μαγνησία, έχει 4 νίκες σε 6 ματς που έχει δώσει στα playouts και αναζητεί κόντρα στον ΠΑΣ την 5η.

Η αποστολή του Βόλου: Σιαμπάνης, Παπαδόπουλος, Αλχο, Μύγας, Καλογερόπουλος, Ασλανίδης, Τάχατος, Κίτσος, Ράσιτς, Ντε Καμπς, Μπερτόγλιο, Γκλάβτσιτς, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Κόμπα, Ασεχνούν, Ολιβέρα, Ποπέσκου, Μωραΐτης, Γκαρσία.

Το πάνω χέρι ο ΠΑΣ στα μεταξύ τους φέτος

Οι δύο αντίπαλοι έχουν αναμετρηθεί άλλες δύο φορές τη φετινή σεζόν, στο πλαίσιο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με τον ΠΑΣ να έχει μία νίκη και μία ισοπαλία κόντρα στους Βολιώτες.

Συγκεκριμένα, το ματς στον Βόλο έληξε 2-1 υπέρ των Ηπειρωτών, ενώ στα Γιάννενα το αποτέλεσμα ήρθε ισόπαλο με σκορ 1-1.