ΚΑΛΕΝΣ Πηγή Φωτογραφίας: Intime

ΑΕΚ

«Δεν συνεχίζει στη Χιρόνα ο Κάλενς – Τα δεδομένα για ΑΕΚ»

11.05.24 | 09:17

Το αμέσως επόμενο διάστημα, αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικό το μέλλον του Αλεξάντερ Κάλενς, καθώς σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται και τυπικά ο δανεισμός του Περουβιανού στόπερ στην ΑΕΚ, από τη Χιρόνα.

Ο Κάλενς κέρδισε με το σπαθί του, μια θέση στις πρώτες επιλογές του Ματίας Αλμέιδα, με τον Λατινοαμερικάνο αμυντικό να πραγματοποιεί συνολικά 23 εμφανίσεις με την Ένωση στη Stoiximan Super League (18 στην κανονική περίοδο και 5 στα playoffs).



Στο πλαίσιο της συζήτησης για το μέλλον του Περουβιανού και το που θα αγωνίζεται από το καλοκαίρι, έρχεται ένα δημοσίευμα του depor.com, στο οποίο αναφέρεται πως η επιστροφή του, στην ευχάριστη έκπληξη της φετινής La Liga θεωρείται απίθανη.

Τα δεδομένα για τη νέα σεζόν

Συγκεκριμένα, μάλιστα τονίζεται πως η Χιρόνα σκοπεύει είτε να παραχωρήσει με μεταγραφή τον Κάλενς, προκειμένου να αποκομίσει κάποιο οικονομικό κέρδος, είτε να τερματίσει το συμβόλαιο του Περουβιανού, καθώς δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Τέλος, το δημοσίευμα καταλήγει, πως ο 32χρονος στόπερ βρίσκεται στο μυαλό του Ματίας Αλμέιδα, ωστόσο το θέμα θα ξεκαθαρίσει μετά το τέλος του πρωταθλήματος, καθώς στην ΑΕΚ όπως είναι λογικό, έχουν κάνει focus, στην κατάκτηση του τίτλου.