ΟΦΗ Φωτογραφία: Eurokinissi

ΟΦΗ

Ψάχνει τρίτη σερί εντός έδρας νίκη για πρώτη φορά στη σεζόν ο ΟΦΗ (vids)

11.05.24 | 15:07

Ο ΟΦΗ κλείνει τη σεζόν στο αποψινό εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό και θέλει να τελειώσει τα φετινά playoffs κρατώντας το αήττητο και παίρνοντας την πρώτη θέση στο μίνι πρωτάθλημα.

Για να το καταφέρει αυτό θα πρέπει να πετύχει κάτι που δεν έχει κατορθώσει στην Stoiximan Super League 2023/24. Να πάρει τρίτη σερί εντός έδρας νίκη για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν.

Το εκπληκτικό ξεκίνημα στις πρώτες αγωνιστικές

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε την πορεία του στην Stoiximan Super League, με δύο νίκες κόντρα στις ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος υποδέχθηκε τον Άρη και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-2, για να μπει με το δεξί στη σεζόν. Ο Νέιρα είχε δώσει το τρίποντο στους Ομιλήτες με buzzer beater στο 90+1′.

Οι Κρητικοί έφτασαν στη νίκη στο φινάλε και στο ματς της 3ης αγωνιστικής απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο Βάλντας Νταμπράουσκας είχε περάσει στο παιχνίδι τον Αμπάντα στο 73′ και ο Γάλλος αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγ’η, αφού με δικό του γκολ στο 90+7′ έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του.

Από την αρχή ξανά στο τέλος της σεζόν

Έπρεπε να περάσουν 17 εντός έδρας παιχνίδια για τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ για να καταφέρει να ξανακάνει δύο σερί εντός έδρας νίκες.

Στα playouts οι Κρητικοί παραμένουν αήττητοι, έχοντας στο «Θ. Βαρδινογιάννης» 2 νίκες και 1 ισοπαλία σε 3 ματς.

Για την 3η αγωνιστική των playouts ο ΟΦΗ υποδέχθηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα και δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 4-0, με δύο γκολ του Ριέρα και ένα από τους Μπακού και Λέια, σε ένα ματς που οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει από νωρίς με 10 παίκτες εξαιτίας αποβολής του Εραμούσπε στο 26′.

Οι Ομιλήτες την 5η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος φιλοξένησαν τον Βόλο και με τα δύο γκολ του Τοράλ κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 2-1.
Κόντρα στον Παναιτωλικό θέλει να κλείσει τη σεζόν με νίκη και να φτάσει σε 3η σερί εντός έδρας νίκη για πρώτη φορά στη σεζόν.