ΕΠΣ Θράκης, Πανθρακικός, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου Print Screen Panthrakikos Fc (Facebook)

Τοπικά

ΕΠΣ Θράκης: Η συνέντευξη Τύπου για τον τελικό Πανθρακικού-Ν. Σιδηροχωρίου (vid)

12.05.24 | 15:05

 

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου ενόψει του τελικού του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης ανάμεσα σε Πανθρακικό και Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη (14/5) στις 17:00 στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Το σημαντικότερο είναι πως τα έσοδα από τις εισπράξεις του τελικού θα δοθούν στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Κομοτηνής, οπότε είναι σημαντικό όλη η αθλητική κοινότητα να βρεθεί στο ΔΑΚ και να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται, όπως επεσήμαναν οι «πράσινοι».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Μάνος Γαβριηλίδης συνεχάρη τις δύο ομάδες για την πρόκριση στον τελικό και ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια. Από πλευράς Πανθρακικού, στο πάνελ βρέθηκαν οι Χαράλαμπος Σακάρης (πρόεδρος), Γιώργος Μαραντάς (προπονητής) και Γιάννης Πεχλιβανόπουλος (αρχηγός), ενώ από πλευράς Δόξας (πρωταθλήτρια στη Ροδόπη, διεκδικεί άνοδο στα μπαράζ για Γ΄ Εθνική) μίλησαν οι Δημήτρης Μουντούνης (εκπρόσωπος), Σπύρος Κουτσογιάννης (προπονητής) και Χρήστος Κούτας (αρχηγός).

Η πιο ωραία στιγμή, όπως τόνισε ο Πανθρακικός, ήταν όταν ανέβηκαν στο πάνελ εκπρόσωποι του θεραπευτηρίου με την Διευθύντρια του Παραρτήματος Ιωάννα Καλαμαρά να εκφράζει τις ευχαριστίες της για αυτήν την πρωτοβουλία. «Το παράρτημα βρίσκεται στο 15ο χιλιόμετρο της παλιάς Εθνικής Οδού Κομοτηνής – Ξάνθης, περιθάλπουμε 34 παιδιά και η ενέργεια αυτή μας συγκίνησε» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Από πλευράς Πανθρακικού έγιναν οι παρακάτω τοποθετήσεις:

Χαράλαμπος Σακάρης (πρόεδρος): «Θέλω να μείνω στο κοινωνικό σκέλος που έχει αυτός ο αγώνας. Να βοηθήσουμε κάθε χρόνο αυτά τα παιδιά, κάποιο συμπολίτη μας ή κάποιο οργανισμό που βοηθά για να είναι καλύτερα κάποιοι άνθρωποι. Θα καλέσω τον κόσμο να έρθει όχι μόνο για να δει τον αγώνα, αλλά πραγματικά για να στηρίξουμε την προσπάθεια που γίνεται από αυτούς τους ανθρώπους για το κοινωνικό τους έργο».

Γιώργος Μαραντάς (προπονητής): «Θέλω και εγώ να ευχαριστήσω την Ένωση, τον πρόεδρο και όλη τη διοίκηση της ΕΠΣ Θράκης, γιατί ο σκοπός του αγώνα είναι πολύ σοβαρός και ιερός. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι σε φουλ αγωνιστική δράση. Έχει νεαρά παιδιά, που αγωνίζονται πολύ σωστά. Νομίζω οτι θα γίνει ένα καλό και δύσκολο παιχνίδι. Θέλω να καλέσω και εγώ τον κόσμο να παρευρεθεί, να απολαύσει τον αγώνα και να βοηθήσουμε και εμείς σε αυτό τον ιερό σκοπό. Και πιστεύω οτι όλα θα πάνε καλά και στο τέλος θα είναι όλοι ευχαριστημένοι, άσχετα με το αποτέλεσμα. Ελπίζουμε να γίνει καλός αγώνας, με δυο ανταγωνιστικές ομάδες».

Γιάννης Πεχλιβανόπουλος (αρχηγός): «Πιστεύω ότι θα είναι ένα παιχνίδι γιορτή για το ποδόσφαιρο της Ροδόπης. Νομίζω ότι και οι δυο ομάδες θέλουν τον κόσμο στο γήπεδο. Εμείς θέλουμε να τελειώσουμε τη χρονιά όσο καλύτερα μπορούμε. Να ευχηθώ να μπούμε και να βγούμε όλοι υγιείς από το γήπεδο».