Ξεχωρίζει η μάχη των Χανιών με την Athens Kallithea Φωτογραφία Intime

Superleague 2

Super League 2-Β’ Όμιλος: Ξεχωρίζει η μάχη των Χανιών με την Athens Kallithea

04.02.24 | 13:11

Η αυλαία της 17ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου της Super League 2 άνοιξε χθες (3/2) με το παιχνίδι του Ολυμπιακού Β’ με τον Γιούχτα Αχαρνών (3-1).

Σήμερα (4/2) συνεχίζεται με τρία παιχνίδια, τα οποία έχουν όλα ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία. Το πρώτο είναι η αναμέτρηση της πρώτης πρωτοπόρου Athens Kallithea με τα δεύτερα Χανιά, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν να υπερασπιστούν την θέση τους και τους γηπεδούχους να θέλουν να «πλησιάσουν» την πρωτιά.

Το επόμενο είναι αυτό της Ηλιούπολης, η οποία ψάχνει τους βαθμούς για ανέβει στην δεύτερη θέση του πίνακα κόντρα στην Παναχαϊκή. Τέλος, ο τελευταίος Τηλυκράτης Λευκάδας θα αντιμετωπίσει τον Διαγόρα Ρόδου, ψάχνοντας και εκείνος τρόπο να ξεφύγει από την τελευταία θέση και την ζώνη υποβιβασμού.

Η μονομαχία του πρώτου και του δεύτερου του Β’ Ομίλου

Η Athens Kallithea θα ταξιδέψει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τους δεύτερους του Β’ Ομίλου ΠΑΕ Χανιά. Ένα παιχνίδι που ξεχωρίζει από τα άλλα της 17ης αγωνιστικής, καθώς έχει ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες.

Οι μεν πρώτοι θέλουν τους 3 βαθμούς για να κρατήσουν την θέση τους και να ξεφύγουν βαθμολογικά. Οι δε δεύτεροι θέλουν να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο την π΄ρωτη θέση αλλά και να ξεφύγουν από την Ηλιούπολη που τους απειλεί με διαφορά 1 βαθμού.

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη προέρχεται από ένα σερί 4 νικών και θέλει να το συνεχίσει, από την άλλη τα Χανιά έχουν ρίξει ρυθμούς και έρχονται από μία ήττα με 2-1 από την Παναχαϊκή την προήγουμενη αγωνιστική.

Με το προήγουμενο μεταξύ τους στις 6 Νοεμβρίου να έχει λήξει 1-0 υπέρ των Χανίων, η Athens Kallithea πάει να ανατρέψει τα δεδομένα και να υπερασπιστεί την πρώτη θέση.

Η Ηλιούπολη «ψάχνει» την νίκη που θα την ανεβάσει στην 2η θέση

Ιδιαίτερη σημασία έχει επίσης και το παιχνίδι της Ηλιούπολης με την Παναχαϊκή. Η Ηλιούπολη, όντας τρίτη στον Όμιλο αναζητά την νίκη για να «σκαρφαλώσει» στην δεύτερη θέση. Η Παναχαϊκή θα αναζητήσει, επίσης τους 3 βαθμούς για να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από την ζώνη του υποβιβασμού, καθώς τώρα βρίσκεται στην 11η θέση με 13 βαθμούς.

Η ομάδα του Γιάννη Τάτση έρχεται με ανεβασμένους ρυθμούς καθώς κατάφερε να αποσπάσει τους 3 βαθμούς από τα δεύτερα Χανιά στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής. Αλλά και η Ηλιούπολη δεν θα είναι εύκολο να σπάσει το σερί 3 νικών που έχει καταφέρει.

Από την προήγουμενη φορά που είχαν συναντηθεί στις 4 Νοεμβρίου νικήτρια είχε αναδειχθεί η Ηλιούπολη με 1-0.

Ο Τηλυκράτης Λευκάδας αναζητά τους βαθμούς για να ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού

Το τρίτο παιχνίδι της σημερινής ημέρας είναι μεταξύ του Διαγόρα Ρόδου και του Τηλυκράτη Λευκάδας. Η ομάδα της Λευκάδας θα ταξιδέψει στην Ρόδο, αναζητώντας τους βαθμούς που θα την ανεβάσουν από την τελευταία θέση και θα ξεφύγει λίγο από την ζώνη υποβιβασμού. Από την άλλη η ομάδα της Ρόδου θέλει να αλλάξει το «κλίμα» και να ξεφύγει από την κατηφόρα που έχει πάρει με τις 4 σερί ήττες.

Στην πρόηγουμενη αναμέτρηση στις 5 Νοεμβρίου ο Τηλυκράτης Λευκάδας είχε επικρατήσει με 1-0 επί του Διαγόρα Ρόδου, κάτι που θέλει να καταφέρει και σήμερα.