Αλέκος Βοσνιάδης Φωτογραφία: Intime

Athens Καλλιθέα FC

Βοσνιάδης: «Χωρίς ταβάνι η Athens Kallithea» – Η αναφορά στο νέο συμβόλαιο

12.05.24 | 13:53

Ο  Αλέκος Βοσνιάδης επανέφερε μετά από 18 χρόνια, την Athens Kallithea στη Stoiximan Super League, με τον Έλληνα τεχνικό να πανηγυρίζει την τέταρτη άνοδο, στην καριέρα του, από τη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, στην πρώτη

Ο 64χρονος προπονητής της ομάδας των νοτίων προαστίων φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και μεταξύ άλλων στο δικό του ταξίδι από τον Αχιλλέα Τριανδρίας μέχρι τη Super League και την άνοδο της Athens Kallithea στα μεγάλα… σαλόνια!

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αλέκου Βοσνιάδη:

«Είμαστε χαρούμενοι μετά τη μεγάλη επιτυχία μας και την άνοδο της ομάδας μετά από 18 χρόνια στη μεγάλη κατηγορία. Είχαμε έναν ανταγωνιστικό όμιλο, με δύσκολες ομάδες και αποτελέσματα εκτός προγράμματος. Ήμασταν η πιο σταθερή ομάδα και μετά από τις πρώτες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για την επόμενη ημέρα και το αν μείνω στην ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό να σου δείξουν ότι σε θέλουν πολύ και σε πιστεύουν. Αν μπορέσουμε να τα βρούμε με την ομάδα θα είναι καλό, είναι μία ομάδα χωρίς ταβάνι και θα βγάλει μία σταθερότητα στη μεγάλη κατηγορία».

Για τη δική του πορεία: «Βρίσκομαι στα 25+ χρόνια στην προπονητική, από τον Αχιλλέα Τριανδρίας μέχρι τρεις φορές στην Super League με Απόλλων Αθηνών, Κέρκυρα και Βέροια. Πρόκειται για μία δύσκολη διαδρομή χωρίς την προίκα από κάποιο όνομα από πίσω με ποδοσφαιρική καριέρα».

Για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: «Καίγονται και οι δύο ομάδες, μπορούν για το καλύτερο και για το χειρότερο. Ο Ολυμπιακός πετάει στα ουράνια, έχει την πρόκριση αλλά και την κόπωση το οποίο ενδέχεται να επηρεάσει την ομάδα και πάνω σε αυτό θα πρέπει να πατήσει ο ΠΑΟΚ για να πάρει το ντέρμπι».

Για την αφιέρωση στον εκλιπόντα, Παύλο Μυροφορίδη: «Έφυγε πολύ νέος, ήμασταν πολύ δεμένοι, άγνωστοι μεταξύ αγνώστων κατεβήκαμε στον Απόλλωνα και μετά από εκεί είχαμε συνεχόμενες πετυχημένες και μεγάλες συνεργασίες».