Νικοπολίδης Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Δ Όμιλος

Πανιώνιος: Τα «κλειδιά» στον Αντώνη Νικοπολίδη

12.05.24 | 12:06

Γράφει: Μάριος Βλαβιανός

Ο Πανιώνιος μετά από 4 χρόνια… ταλαιπωρίας στη ερασιτεχνική Γ’ Εθνική, κατάφερε φέτος και αναδείχθηκε πρωταθλητής στον Δ’ όμιλο και πήρε την άνοδο για τη Super League 2, με τον «Ιστορικό» να επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Στο πλαίσιο της επανασύστασης της νέας ΠΑΕ, της οποίας θα ηγηθεί ο νέος «ισχυρός άνδρας» της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Κώστας Ρούπτσιος, ήδη έχουν γίνει οι πρώτες ενέργειες, προκειμένου ο Πανιώνιος να εμφανιστεί πανέτοιμος, τη σεζόν 2024-2025.

Τέλος ο Γεωργιάδης – Αυτός είναι ο εκλεκτός της διοίκησης

Όπως σας είχε αποκαλύψει το monobala.gr, οι Νεοσμυρνιώτες αποφάσισαν να μην ανανεώσουν τη συνεργασία τους, με τον Κώστα Γεωργιάδη, τον προπονητή που επανέφερε τον Πανιώνιο στις επαγγλεματικές κατηγορίες, ενώ σας αναφέραμε και το προφίλ του αντικαταστάτη του Έλληνα τεχνικού.

Αυτός, δεν θα είναι άλλος, από τον Αντώνη Νικοπολίδη. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας αποτελεί τον εκλεκτό των ανθρώπων του Πανιωνίου και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αποτελέσει τον προπονητή μιας νέας εποχής για την ομάδα της Πλατείας.

Το προφίλ του Νικοπολίδη – Έτσι θα κινηθεί μεταγραφικά

Ο Αντώνης Νικοπολίδης έχει καθίσει, μεταξύ άλλων, στον πάγκο του Ολυμπιακού (ως υπηρεσιακός), της Εθνικής Ελπίδων αλλά και της Προοδευτικής, έχοντας εμπειρία από το απαιτητικό πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας.

Αμέσως μόλις ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος, στον Πανιώνιο θα ξεκινήσει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας, αλλά και οι ανανεώσεις όσον ποδοσφαιριστών, θα παραμείνουν στο ρόστερ από την ομάδα της Γ’ Εθνικής.

Στον «Ιστορικό» προσανατολίζονται στην απόκτηση ποδοσφαιριστών, που θα έχουν… χιλιόμετρα στη Super League 2, προκειμένου η ομάδα να εμφανιστεί έτοιμη και να ανταπεξέλθει στις πάντα υψηλές απαιτήσεις του κόσμου της ομάδας.