Οι επιλογές για τον δρόμο προς το ταμείο X: Manchester United Forever Twitter

Προτάσεις

Στοιχηματικές προτάσεις 12/5/24: «Βροχή» τα γκολ σε Αγγλία και Γαλλία

12.05.24 | 09:30

Δύο αγώνες θα αποτελέσουν τις στοιχηματικές μας επιλογές από το πρόγραμμα της Κυριακής 12 Μαΐου, o ένας θα είναι από την Premier League και ο άλλος από την Ligue 1.

Όλα τα μάτια στο «Old Trafford»

Στο «Old Trafford» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Άρσεναλ στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Premier League. Η  Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν εμφανίστηκε… ποτέ στο Λονδίνο, με αποτέλεσμα να γνωρίσει ιστορικό διασυρμό με 4-0 από την Κρίσταλ Πάλας. Έμεινε πίσω στη μάχη για την 6η θέση, βρίσκεται στο -3 από τη Νιούκαστλ, που ήρθε ισόπαλη χθες με την Μπράιτον (1-1).

Η Άρσεναλ βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας στο -2 από τη Μάντσεστερ Σίτι. Στόχος της πλέον το 2/2, όμως δε της φτάνει αυτό για την κατάκτηση του τίτλου, καθώς χρειάζεται και μια «γκέλα» των πολιτών, από την οποία έχει ένα παιχνίδι περισσότερο.

Η «κόκκινοι δίαβολοι» καλούνται να αλλάξουν την εικόνα της δραστικά σε σύγκριση με το ματς κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, τη στιγμή που η Άρσεναλ θα επιδιώξει να παίξει όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια της. Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει στο μάξιμουμ τους αμυντικούς Μαλάσια, Μαγκουάιρ, Μαρτίνες, Βαράν, Σο, Λίντελοφ, τους μέσους ΜακΤόμινεϊ, Φερνάντες και τον φορ Ράσφορντ.

Η Άρσεναλ είναι αναγκασμένη να περάσει από μία έδρα όπου σπάνια τα καταφέρνει τα τελευταία χρόνια προκειμένου να μείνει στο κόλπο του τίτλου και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παλεύει για την ευρωπαϊκή της επιβίωση, με συνέπεια να οδηγούμαστε στο Over 3,5 τέρματα στον αγώνα στο 1,90 στην Interwetten.

Δεν σβήνει η Λυών

Στο «Stade Gabriel Montpied» η Κλερμόν υποδέχεται την Λυών στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Με το… ένα πόδι στην δεύτερη κατηγορία βρίσκεται πλέον μετά την βαριά ήττα στο Πριγκιπάτο από την Μονακό με 4-1. Η Κλερμόν παραμένει στην τελευταία θέση, αλλά έχει ακόμα ελπίδες.

Βέβαια, για να βρεθεί στη θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής/υποβιβασμού θέλει να κάνει 2/2 νίκες, τίποτα λιγότερο. Βέβαια, έχει κάνει πέντε νίκες σε όλη τη σεζόν, οπότε είναι εξαιρετικά αμφίβολο το 2/2 στις εναπομείνασες αγωνιστικές. Μαζί με τη Λυών διαθέτουν τη δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Ακόμα ένα ματς στο οποίο εμπλέκεται η Λυών και γίνεται κανονικό ροντέο! Έδειχνε χαμένη κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Λιλ, αλλά όχι μόνο έμεινε όρθια, αλλά πήρε και ένα τρίποντο – χρυσάφι.

Μετρά τις περισσότερες νίκες (13) από κάθε άλλη ομάδα στο β’ γύρο. Πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού υπό την καθοδήγηση του κόουτς Πιερ Σαζ που ανανέωσε για την επόμενη σεζόν.

Με ανεβασμένη ψυχολογία η Λυών, μπορεί να πάρει τους τρεις πόντους και να πετύχει αρκετά τέρματα κόντρα στην ουραγό Κλερμόν με το οver 3,5 τέρματα να το βρίσκουμε στο 1,90 στην Interwetten.