Οι επιλογές για τον δρόμο προς το ταμείο X: Manchester City Twitter

Προτάσεις

Στοιχηματικές προτάσεις 14/5/24: Σίφουνας στο Λονδίνο η Μάντσεστερ Σίτι  

14.05.24 | 09:30

Δύο αγώνες θα αποτελέσουν τις στοιχηματικές μας επιλογές από το πρόγραμμα της Τρίτης 14 Μαΐου, o ένας θα είναι από την Premier League και ο άλλος από την Primera Division.

Σίφουνας στο Λονδίνο η Σίτι

Στο «Tottenham Hotspur Stadium» η Τότεναμ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι  σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 34η αγωνιστική της Premier League.

Η Τότεναμ παλεύει για να εξασφαλίσει την έξοδό της στην Ευρώπη για την επόμενη σεζόν και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι διεκδικεί το πρωτάθλημα κι έχει ανάγκη το θετικό αποτέλεσμα. Τα «σπυρούνια» στις πρόσφατες αναμετρήσεις της στην Premier League δεν τα πήγε καλά. Έχασε με 4-0 από τη Νιούκαστλ εκτός έδρας, με 3-2 από την Άρσεναλ εντός έδρας, με 2-0 από την Τσέλσι εκτός έδρας και με 4-2 από την Λίβερπουλ στο «Anfield».

Η Μάντσεστερ Σίτι μετράει πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Η πιο πρόσφατη επιτυχία της ήταν το 4-0 επί της Φούλαμ στο Λονδίνο το περασμένο Σάββατο (11/5). Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν διεκδικεί το νταμπλ στην Αγγλία, αλλά στο εσωτερικό της δεν γίνεται ούτε λόγος για τον τελικό του Κυπέλλου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι έχουν επιθετική φιλοσοφία και δεν αναμένεται να αλλάξουν προσέγγιση. Το Over 3,5 τέρματα στον αγώνα το βρίσκουμε στο 1,70 στην Interwetten.

Xωρίς άγχος

Στο «Estadi Montilivi» η Χιρόνα υποδέχεται την Βιγιαρεάλ για την 36η αγωνιστική της Primera Division στις 23:00. Από την εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Αλαβές προέρχεται η Χιρόνα που πλήρωσε την απροσεξία της στην τελευταία φάση του αγώνα και έχασαν δύο βαθμούς αν και δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν η νίκη τους.

Ζωντανές κράτησε τις απειροελάχιστες ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη η Βιγιαρεάλ που κέρδισε 3-2 εντός έδρας τη Σεβίλλη την προηγούμενη αγωνιστική. Το κίτρινο υποβρύχιο ήταν καλύτερο στα σημεία αλλά χρειάστηκε μία απίστευτη ανατροπή στις καθυστερήσεις για να πάρει το πολύτιμο τρίποντο.

Η φετινή νίκη εκτός έδρας με 1-2 στον πρώτο γύρο ήταν μόλις η τέταρτη για τη Χιρόνα στους 11 τελευταίους αγώνες της με τη Βιγιαρεάλ για την πρώτη και δεύτερη κατηγορία και το Κύπελλο, ανεξαρτήτως έδρας.

Η Χιρόνα κυνηγά μόνο τη δεύτερη θέση από την Μπαρτσελόνα για λόγους γοήτρου, αλλά ο στόχος της εξόδου στο επόμενο Champions League έχει επιτευχθεί. Η Βιγιαρεάλ θα κυνηγήσει ένα ευρωπαϊκό εισητήριο αφού η ελπίδα πεθαίνει τελευταία με το under 3,5 τέρματα στον αγώνα το βρίσκουμε στο 1,90 στην Interwetten.