O Κροάτης τερματοφύλακας μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στην στήριξη του κόσμου στην ομάδα Φωτογραφία: Intime

ΠΑΟΚ

Κοτάρσκι: «Δύο νίκες ακόμα για το… πρωτάθλημα»

12.05.24 | 22:52

Ο ΠΑΟΚ με Τάισον και Ζίβκοβιτς νίκησε 2-0 τον Ολυμπιακό κι έμεινε ζωντανός στη μάχη για τον τίτλο.

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι στάθηκε στη παρουσία του ΠΑΟΚ στο απόψινο παιχνίδι και έδωσε σύνθημα για δύο νίκες στα παιχνίδια που απομένουν.

Αναλυτικά ανέφερε ο Κοτάρσκι είπε στην  NOVA

«Σήμερα ήμασταν πολύ καλοί στον αγωνιστικό χώρο κάναμε όλα αυτά που είχαμε συζητήσει, όλα αυτά που είδαμε στην ανάλυση τα βγάλαμε στο παιχνίδι. Δε χρειάστηκε εγώ να επέμβω πολύ στο παιχνίδι καθοδηγώντας τους παίκτες μου φωνάζοντας τους είναι ένα δείγμα ότι παίξαμε καλά σήμερα και πρέπει να τους συγχαρώ πήραμε μια μεγάλη και σημαντική νίκη».

Είπε ακόμα: «Το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με το πάθος με τα συναισθήματα και αυτό ήταν πολύ έντονα στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Το απολαύσαμε και ελπίζω να το απολαύσετε το κοινό που βρέθηκε στην Τούμπα. Δεν υπάρχει πολύς χρόνος για να πανηγυρίσουμε γιατί την Τετάρτη έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι και ελπίζω να είμαστε όλοι στην καλύτερη κατάσταση για να πάρουμε τη νίκη».

Καταλήγοντας, είπε: «Για μένα ξεκινάει από την επίθεση και η επίθεση ξεκινάει από την άμυνα. Όλο αυτό είναι μέρος του πλάνο που έχουμε στον αγωνιστικό χώρο και είναι χαρακτηριστικό του πλάνο που έχουμε ως ομάδα. Έχουμε δύο παιχνίδια ακόμη πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε έτσι για να το κερδίσουμε και τα δύο».