Άρης

Ο Πάλμα παίρνει το πρωτάθλημα με τη Σέλτικ και φέρνει 350.000 ευρώ

13.05.24 | 11:12

Η διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Σκωτία από την Σέλτικ αναμένεται να φέρει στα ταμεία της ΠΑΕ Άρης το ποσό των 350.000 ευρώ από τις συμμετοχές του Λουίς Πάλμα.

Η Σέλτικ κέρδισε το μεσημέρι του Σαββάτου (11/5) την Ρέιντζερς στο ντέρμπι κορυφής και δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του φετινού πρωταθλήματος χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για να το πανηγυρίσει αφού η μεταξύ τους διαφορά ανέβηκε στους έξι βαθμούς.

Στην περίπτωση αυτή η ΠΑΕ Άρης θα βάλει στα ταμεία της 350.000 ευρώ αφού ο Πάλμα έχει αγωνιστεί σε περισσότερα από το 60% των αγώνων της Σέλτικ όπως αναφέρει ο σχετικός όρος στο συμβόλαιό του.

Εκτός αυτού η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπορεί να επωφεληθεί και από μία μεταγραφή του 24χρονου διεθνή επιθετικού από την Ονδούρα από τους Κέλτες σε άλλη ομάδα.

Εξάλλου ήδη φαίνεται το όνομά του να βρίσκεται στο μπλοκάκι υποψήφιων ομάδων που θέλουνε να τον αποκτήσουνε μετά από την εξαιρετική του πρώτη του χρονιά στην ομάδα της Σκωτίας. Συγκεκριμένα σε 37 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις στη φετινή αγωνιστική περίοδο από τη στιγμή που εντάχθηκε στο ρόστερ της Σέλτικ έχει σημειώσει 11 γκολ και έχει δώσει 12 ασίστ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πάλμα δεν φλερτάρει μόνο με το πρωτάθλημα Σκωτίας αλλά με το νταμπλ του με την Σέλτικ. Κι αυτό γιατί την ημέρα που είναι προγραμματισμένος ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου είναι και αυτός που έχουνε οι Κέλτες με την Ρέιντζερς. Το Σάββατο 25 Μαΐου.