Καρυπίδης, Αρης Φωτοραφία: Intime

Άρης

Καρυπίδης και Μπιλίρης παρόντες στη σύσκεψη του τελικού

13.05.24 | 13:08

Γράφει: Πάρης Τσελεπίδης

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης Θόδωρος Καρυπίδης θα είναι παρών και πάλι στην αυριανή (14/5) σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Σε αυτήν όπου βασικό αντικείμενο συζήτησής της θα είναι το να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για την παρουσία φιλάθλων από τους δύο φιναλίστ στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου στις 25 Μαΐου. Δηλαδή από τους Παναθηναϊκό και Άρη.

Εκτός του Καρυπίδη στην αυριανή σύσκεψη στο Γουδί θα παραστεί και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Παναγιώτης Μπιλίρης, με τους δύο να είναι αποφασισμένοι για μία ακόμη φορά και λογικά τελευταία να αναλύσουν τους λόγους για τους οποίος ο τελικός πρέπει να γίνει παρουσία κόσμου στις κερκίδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα επικαλεστούν την διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου στη Γερμανία την ίδια ημέρα στο Βερολίνο, παρότι η γερμανική πρωτεύουσα φιλοξενεί το Final Four της Euroleague που θα έχει ξεκινήσει την προηγούμενη και θα ολοκληρώνεται την επόμενη (24-26 Μαΐου).

Όπως επίσης και το γεγονός ότι η ελληνική αστυνομία θα μπορεί να ανταποκριθεί στην παρουσία 10.000 φιλάθλων του Ολυμπιακού στην OPAP Arena για τον τελικό του UEFA Europa Conference League με αντίπαλο την Φιορεντίνα στις 29 Μαΐου.

“Δεν γίνεται στις περιπτώσεις αυτές η Αστυνομία να δίνει την έγκρισή της και ο τελικός Κυπέλλου να μην μπορεί να διεξαχθεί με κόσμο”, θα είναι ένα από τα βασικά επιχειρήματα που θα ακουστούνε από τους κ.κ. Καρυπίδη και Μπιλίρη.