rybanksa ofi

Ποδόσφαιρο Γυναικών

Βαρύ διάστρεμμα η Ριμπάνσκα – Χάνει τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ

13.05.24 | 15:33

Δυσάρεστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας της Νικόλ Ριμπάνσκα, η οποία τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΟΚ (11/5), στο πλαίσιο της εξ αναβολής 18ης αγωνιστικής της Women’s Football League.

H Σλοβάκα επιθετικός των Κρητικών το προηγούμενο διάστημα αντιμετώπιζε πρόβλημα στον αστράγαλο (έκανε ενέσεις για να παίξει) και στην αναμέτρηση του Σαββάτου χτύπησε στο ίδιο σημείο με αποτέλεσμα να υποστεί διάστρεμμα.

Λόγω του άσχημου τραυματισμού της η επιθετικός θα χάσει τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας της Τετάρτης (15/5) κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά πολύ πιθανό και τους εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος με ΑΕΚ και ΑΕΛ.

Το χρονικό του τραυματισμού:

Στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα σε ΟΦΗ και ΠΑΟΚ η Ριμπάνσκα στην προσπάθεια της να διεκδικήσει τη μπάλα πάτησε άσχημα στο έδαφος με αποτέλεσμα να πονάει φρικτά. Η όμορφη κίνηση fair play από την τερματοφύλακα του «δικεφάλου» του Βορρά, Ντάνι Νίχαους, να την μετέφερε αγκαλιά εκτός αγωνιστικού χώρου, άφησε ένα όμορφο αποτύπωμα σε αυτή την άκρως δυσάρεστη στιγμή.