Φωτογραφία: Eurokinissi

Ολυμπιακός

Γιόβετιτς: «Αν σκοράρω στον τελικό δεν θα πανηγυρίσω»

14.05.24 | 10:45

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Στέφαν Γιόβετιτς μίλησε στην ιταλική «La Repubblica» ενόψει του τελικού του UEFA Europa Conference League, λέγοντας πως αν σκοράρει δεν θα πανηγυρίσει.

Ο Μαυροβούνιος πέρασε μια πενταετία στην ομάδα της Φιορεντίνα, από το 2008 εώς το 2013 και προφανώς, όπως είπε και ο ίδιος, δεν ξεχνάει τη πορεία του στην ομάδα της Φλωρεντίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Τα πέντε χρόνια που πέρασα στους βιόλα δεν μπορούν να ξεχαστούν, είναι αδύνατον. Αν σκόραρα κόντρα στη Φιορεντίνα, δεν θα πανηγύριζα. Ακόμα και αν είναι ένας ευρωπαϊκός τελικός, πώς θα μπορούσα να το κάνω;»

«Ένας τέτοιος αγώνας απέναντι στη «δική μου» Φιορεντίνα θα είναι πραγματικά συναρπαστικός. Αυτή είναι μια πόλη που μου έχει δώσει πολλά. Και η Φιορεντίνα είναι μια ομάδα που μου έχει δώσει εξίσου πολλά. Με τη μοβ φανέλα πέρασα πέντε υπέροχα χρόνια. Κάποιος σαν εμένα δεν θα το ξεχάσει αυτό».

Τέλος απάντησε σε ερώτηση που δέχθηκε για τους τομείς που υπερτερεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην Φιορεντίνα: «Αυτά τα κρατάμε για τον εαυτό μας. Είναι καλύτερα να μην λέμε τίποτα. Ελπίζουμε να τα δείξουμε στους αγώνες».