ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ BETSSON

Έξαλλος ο Θόδωρος Καρυπίδης κατά την αποχώρησή του από την σύσκεψη

14.05.24 | 12:58

Από την σημερινή σύσκεψη της ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος δεν προέκυψε κάποιο αποτέλεσμα, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να αποχωρεί έξαλλος, μετά την αρνητική απάντηση που έλαβε στην πρότασή του.

Ο πρόεδρος του Άρη επιβεβαίωσε πως ο τελικός θα γίνει χωρίς κόσμο και πως κάθε πλευρά (ΕΠΟ, Παναθηναϊκός, Άρης) θα πάρει από 30 προσκλήσεις.

Στον τελικό της 25ης Μαΐου στο Πανθεσσαλικό θα βρεθούν συνολικά 90 άτομα, αφού δεν προλαβαίνουν να τοποθετηθούν κάμερες, για να καταστεί δυνατή η παρουσία φιλάθλων των δύο φιναλίστ.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης έφυγε έξαλλος από τη συνεδρίαση μετά τις αποφάσεις που πάρθηκαν, λέγοντας πως «κάποιοι δεν θέλουν να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου με κόσμο».

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο ισχυρός άνδρας της «κίτρινης» ΠΑΕ τόνισε ότι: «Τι ήρθαμε να κάνουμε εδώ; Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας; Δηλαδή πώς θα πάνε δέκα χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια που μάλιστα είναι δύσκολα προσβάσιμη; Με υποβρύχιο; Αν θέλετε να πάτε τον τελικό στο ΟΑΚΑ πείτε το μας ξεκάθαρα εδώ και τώρα». Με αυτόν τον τρόπο έδειξε εκ νέου τη δυσαρέσκειά του για το άδειο γήπεδο.