Φίλαθλοι Φιορεντίνα Credits: X/ ACF Fiorentina

UEFA EUROPA CONFERENCE LEAGUE

«Μόλις 1.500 εισιτήρια έχουν πουληθεί σε φίλους της Φιορεντίνα»

14.05.24 | 15:01

Οι φίλοι της Φιορεντίνα θα σκεφτούν αρκετά καλά όλα τα ενδεχόμενα, πριν αποφασίσουν να πραγματοποιήσουν το ταξίδι για την Αθήνα προκειμένου να παρακολουθήσουν τον τελικό του Conference League ανάμεσα στην ομάδα τους και τον Ολυμπιακό.

Δημοσίευμα σε ΜΜΕ της Φλωρεντίας αναφέρει πως μόλις 1.500 εισιτήρια πωλήθηκαν τις πρώτες 5 ώρες διάθεσης των εισιτηρίων. Όπως τόνισε και ο Ανδρέας Δημάτος όσα εισιτήρια επιστρέψει η Φιορεντίνα (φαίνεται πως θα είναι αρκετά) θα διανεμηθούν εκ νέου από την UEFA. 

Οι λόγοι της χαμηλής ζήτησης εισιτηρίων από τους Ιταλούς φαίνεται πως είναι το κόστος της μετακίνησης στην Αθήνα, αλλά και ο φόβος επεισοδίων, εξαιτίας των κακών σχέσεων των οπαδών της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, όπως εξηγεί η «Corriere Fiorentino».

Αναλυτικά όσα αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα:

«Έχουν πωληθεί ηλεκτρονικά μόλις λίγα πάνω από 1.500 εισιτήρια στις πρώτες πέντε ώρες που είχαν δικαίωμα αγοράς οι κάτοχοι διαρκείας.

Οι περισσότεροι φίλοι της Φιορεντίνα δυσκολεύονται να ταξιδέψουν λόγω του υψηλού κόστους στις πτήσεις, αλλά και την ανησυχία για επεισόδια λόγω των κακών σχέσεων των οπαδών του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, στο γήπεδο της οποίας θα γίνει ο τελικός».