ΕΠΣΑΝΑ, Δημήτρης Γιαρένης Φωτογραφία: Intime

Τοπικά

Επανεκλογή Γιαρένη στην ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής για τρίτη σερί θητεία

14.05.24 | 23:13

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13/5, η Τακτική Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, με μεγάλη συμμετοχή ομάδων. Στην εκλογική διαδικασία ψήφισαν 51 σωματεία σε σύνολο των 52 που είχαν δικαίωμα.

Η επανεκλογή Δημήτρη Γιαρένη έδειχνε τυπική διαδικασία, μένοντας στην προεδρία της ΕΠΣΑΝΑ για τρίτη διαδοχική θητεία, κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά στα χρονικά της Ένωσης.

Αναλυτικότερα, ο Δημήτρης Γιαρένης πήρε 48 ψήφους, ενώ υπήρξαν και τρία άκυρα ψηφοδέλτια. Στις διεργασίες εγκρίθηκαν ομόφωνα ο διοικητικός απολογισμός, ο οικονομικός απολογισμός και ο προϋπολογισμός.

Επίτιμος πρόεδρος ο Γιώργος Φλαμπούρης

Στο περιθώριο της συνέλευσης ανακηρύχθηκε σε επίτιμος πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ ο Γιώργος Φλαμπούρης. Επί του θέματος, ο Δημήτρης Γιαρένης δήλωσε: «Πριν από 20 και κάτι χρόνια, κάποιοι πρωτοτρέξανε για να είμαστε εδώ εμείς σήμερα και να μπορούμε να λειτουργούμε για το καλό της Ένωσης. Οι περισσότεροι, δεν είναι εν ζωή και έτσι αποφασίσαμε, το νο2 θα έλεγα εκείνης της εποχής, τον κ. Γιώργο Φλαμπούρη που είναι παρών εδώ σήμερα μαζί μας, να τον ανακηρύξουμε Επίτιμο Πρόεδρο της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. Σε ευχαριστούμε Γιώργο».

«Ανάλογη συνέχεια και του χρόνου»

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ απευθυνόμενος στα σωματεία τόνισε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα Σωματεία, σε όλους τους παράγοντες, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, σε όλους για την συμπαράσταση τους ακόμα και σε μερικά ζητηματάκια οργάνωσης ή διαιτησίας. Όλα κύλησαν καλά και τα Πρωταθλήματα ολοκληρώθηκαν ομαλά. Θέλω επίσης να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στις ομάδες που μας εκπροσώπησαν στη Γ’ Εθνική και κατάφεραν να είναι μέσα στην πρώτη 6άδα. Είναι πολύ σημαντικό που είχαμε 100% επιτυχία και μακάρι και του χρόνου, να υπάρξει ανάλογη συνέχεια για όλους».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΑΡΕΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

ΦΑΤΣΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΜΠΕΡΤΟΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΤΡΙΜΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΡΟΥΣΣΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ

ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΤΖΑΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΟΡΙΧΗΣ ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ

ΡΟΥΣΣΗΣ ΘΩΜΑΣ

ΜΕΝΤΖΑΦΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

 

 

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

ΓΕΡΑΣΙΜΑΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΖΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΒΡΕΝΤΖΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΓΚΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΠΟΥΡΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΛΟΥΚΑΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΝΑΠΛ. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ