Μπερνάρ Πηγή: Intime

Παναθηναϊκός

Αναζητά βελτιωμένο πρόσωπο και νίκη στην Τούμπα – Σε αυτούς καταλήγει ο Τερίμ

14.05.24 | 23:36

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη, έχοντας στρέψει την προσοχή του στην αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και στοχεύοντας στο εξής:

Να παρουσιαστεί βελτιωμένος σε σχέση με τα τελευταία ματς, στα οποία γνώρισε ήττες από ΑΕΚ και Άρη και φυσικά να πάρει τη νίκη.

Μπορεί το πρωτάθλημα, επί της ουσίας, να έχει χαθεί, όμως η χρονιά δεν έχει τελειώσει. Υπάρχει ακόμα ανοικτό το ευρωπαϊκό εισιτήριο και γι’ αυτό τον λόγο το «τριφύλλι» θέλει αύριο να φτάσει σε θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον «Δικέφαλο του βορρά» και με αυτή τη νοοτροπία έχουν προετοιμαστεί οι «πράσινοι».

Μην ξεχνάμε, επίσης, ότι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η ομάδα θα αποκτήσει και ώθηση ενόψει της συνέχειας. Ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο και φυσικά ο τελικός Κυπέλλου με τον Άρη. Καταλαβαίνει κανείς ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για νέα άσχημα αποτελέσματα, προκειμένου να μην κινδυνεύσει ο Παναθηναϊκός να χάσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο και να μην πάει στο παιχνίδι του Πανθεσσαλικού με πεσμένη ψυχολογία…

Οι πιθανοί έντεκα

Αναφορικά με την πιθανή ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ντραγκόφσκι και στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά οι Κώτσιρας, Γεντβάι, Αράο και Χουάνκαρ. Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Ρούμπεν, Τσέριν και Μπακασέτας.

Στο αριστερό άκρο της επίθεσης θα επανέλθει ο Μπερνάρ, δεξιά ο Μαντσίνι και στην κορυφή ο Σπόραρ.