Οι επιλογές για τον δρόμο προς το ταμείο X: Football Italia Twitter

Προτάσεις

Στοιχηματικές προτάσεις 17/5/24: Στη Φλωρεντία κρίνεται το ευρωπαϊκό εισιτήριο

17.05.24 | 09:00

Δύο αγώνες θα αποτελέσουν τις στοιχηματικές μας επιλογές από το πρόγραμμα της Παρασκευής 17 Μαΐου ο ένας από την Serie A και άλλος από την Championship.

Βροχή τα γκολ στην Φλωρεντία

Η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι (21:45) για την 37η αγωνιστική και ο νικητής θα αποκτήσει τεράστιο προβάδισμα για την 8η θέση, που θα δώσει ένα εισιτήριο για το Europa Conference League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η ομάδα του Βιντσέντζο Ιταλιάνο ήταν εξαιρετική στους δύο ημιτελικούς με την Κλαμπ Μπριζ (2-1, 1-1) και έβγαλε αντίδραση με τη νίκη επί της Μόντσα (2-1), μετά την ήττα από τη Βερόνα (1-2). Στην όγδοη θέση που αυτή τη στιγμή χαρίζει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι Ναπολιτάνοι θα βαδίσουν με οδηγό το 3-0 επί της Φιορεντίνα στο Supercoppa, όμως θα περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή για να μάθουν το status του Βίκτορ Όσιμεν, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Δεν έχουν προβλήματα οι γηπεδούχοι.

Στο +2 από την ένατη Νάπολι αλλά και με αγώνα λιγότερο, αυτόν με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο που θα δώσει στις 02/06. Στο -6 από την 7η Λάτσιο (59β.), θεωρητικά την προλαβαίνει, κάνοντας το απόλυτο ως το τέλος μπορεί να φτάσει τους 62 βαθμούς.

Φουλ επίθεση, με την άμυνα να περνάει σε δεύτερη μοίρα. Άπαντες ονειρεύονται τον τελικό του Κόνφερενς. Σταθερά αδιόρθωτη αμυντικά η Νάπολι, την ποιότητα που υπάρχει επιθετικά δεν την αμφισβητεί κανείς. Αναμέτρηση που «μυρίζει» αρκετά γκολ με το οver 2,5 να το βρίσκουμε στο 1,70 στην Interwetten.

Το εισιτήριο για το Γουέμπλεϊ

Στο «St. Mary’s Stadium» η Σαουθάμπτον υποδέχεται τη Γουέστ Μπρομ στις 22:00 για το δεύτερο μεταξύ τους ματς στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης των playoffs της Championship. Η Σαουθάμπτον ηταν στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας Τσάμπιονσιπ για το μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν, όμως ξεφούσκωσε στο κρίσιμο σημείο και τερμάτισε στην 4η θέση, με αποτέλεσμα να χάσει την απευθείας άνοδο.

Η Γουέστ Μπρομ, στο μεταξύ, είναι αποφασισμένη να παίξει τα ρέστα της στο «St. Mary’s». Η διαφορά στην απόδοσή της όταν παίζει εντός έδρας σε σύγκριση με όταν βρίσκεται μακριά από το γήπεδό της είναι σημαντική, αλλά σε αυτό το σημείο δεν έχει άλλη επιλογή.Να σημειώσουμε, δε, πως δεν έχει νικήσει εκτός έδρας εδώ και περισσότερο από δύο μήνες σε 4 ματς (0-2-2).

Στον πρώτο τους αγώνα έμειναν στο 0-0. Να σημειώσουμε πως σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση κι αν παραμείνει τότε η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι. Η ομάδα που θα περάσει από αυτό το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει στον τελικό ανόδου στην Premier League τη νικήτρια του Λιντς – Νόριτς.

Μία νίκη χρειάζεται η Σαουθάμπτον για να βρεθεί στον τελικό του «Γουέμπλεϊ» . Η Γουέστ Μπρομ μπορεί να γίνει «μπελάς» με την αμυντική της συμπεριφορά, ωστόσο τα εκτός έδρας ματς αποτελούν αδυναμία της και θα τα βρει σκούρα, με συνέπεια να οδηγούμαστε σε ένα κλειστό αγώνα χωρίς πολλά γκολ με το under 2,5 να το βρίσκουμε στο 1,85 στην Interwetten.