Θόδωρος Καρυπίδης Φωτογραφία: Intime

Άρης

Επικοινωνία Καρυπίδη με τον διευθυντή της αστυνομίας Θεσσαλονίκης – Τι ζήτησε

17.05.24 | 18:15

Η ΠΑΕ Άρης δια του ισχυρού της άνδρας του Θόδωρου Καρυπίδη επικοινώνησε με τον διευθυντή της αστυνομίας Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχο Ευάγγελο Μουρτζίνο και τον ενημέρωσε για όλες τις ενέργειες που έκανε ήδη ο σύλλογος.

Μεταξύ άλλων ζήτησε να υπάρχουν αυξημένα μέτρα εν όψει του Κυριακάτικου (19/5) τοπικού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ της 10ης αγωνιστικής για τα playoffs της Stoiximan Super League κι ενώ υπάρχει πάντα η ανησυχία να πέσει ο σύλλογος θύμα προβοκάτσιας.

Μία κίνηση που έχει να κάνει και με τις αναρτήσεις στα social media φιλάθλων άλλων ομάδων με φωτογραφίες από εισιτήρια από τον αγώνα της Κυριακής γράφοντας πως τα έχουν αγοράσει ή ακόμη και διασπορά εισιτηρίων σε υποστηρικτές άλλων ομάδων. Για το λόγο αυτό και η ΠΑΕ Άρης στην ανακοίνωσή της που εξέδωσε νωρίτερα υπογραμμίζει με έμφαση «να προσέχουμε όλοι και τον διπλανό μας».

Για αυτό και αναμένεται να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο τα μέτρα της αστυνομίας, ενώ παράλληλα η ΠΑΕ Άρης από τη δική της πλευρά θα έχει αυξημένο αριθμό ανθρώπων ασφαλείας σε όλες τις θύρες κι ενώ θα υπάρχει και το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Μία λογική που έχει σαν απώτερο στόχο να καταγραφεί άμεσα οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά και ενέργεια που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ΠΑΕ Άρης.