ΑΡΗΣ Φωτογραφία: Intime

Δικαιοσύνη

Κλήση της ΔΕΑΒ σε μέλος του ΑΣ Άρη για παρότρυνση επεισοδίων στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

17.05.24 | 19:44

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 10η αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League είναι αυτό που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα, καθώς θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή.

Η αστυνομία βρίσκεται επί ποδός τις τελευταίες ημέρες, έτσι ώστε να μην υπάρξουν περιστατικά μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων ενώ και η ΔΕΑΒ φαίνεται πως έχει και αυτή ανοικτές κεραίες, ώστε να αποφευχθούν πιθανά επεισόδια.

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) κάλεσε σε ακρόαση φυσικό πρόσωπο, φερόμενο μέλος του ΑΣ Άρης για παρότρυνσή του σε πρόκληση επεισοδίων ενόψει του αγώνα στο Κλ. Βικελίδης.

Το δελτίο Τύπου της ΔΕΑΒ

Καλεί σε ακρόαση την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 φυσικό πρόσωπο, φερόμενο μέλος του ΑΣ ΑΡΗΣ, για παρότρυνσή του σε πρόκληση επεισοδίων που σχετίζονται με τον αθλητισμό, η οποία φέρεται ότι έλαβε χώρα εκ μέρους του, μέσω ανάρτησης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφορικά με τον επικείμενο αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΡΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί στις 19-05-2024 στο γήπεδο «ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ», στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής των playoffs Super League 1, περιόδου 2023-2024.

Εφαρμογή άρθρου 9 του ν. 5085/2024.