Παραιτήθηκε από τον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Ρούβαλης Φωτογραφία: Intime

Ποδόσφαιρο Γυναικών

Παραιτήθηκε από τον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Ρούβαλης

19.05.24 | 19:20

Το τέλος της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό έκανε γνωστό ο προπονητής του, Δημήτρης Ρούβαλης.

Ο τεχνικός ανέλαβε την ομάδα τον περασμένο Δεκέμβριο και την οδήγησε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Women’s Football League.

Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό ο τεχνικός  ευχαρίστησε τα διοικητικά μέλη του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, όσο και τις αθλήτριες του, αναφέροντας ότι ήταν τιμή του που συνεργάστηκε μαζί τους.

Αναλυτικά η ανάρτηση του προπονητή:

«Επιλέγοντας να χρησιμοποιήσω αυτήν την φωτογραφία θα ήθελα να δηλώσω ότι σήμερα μετά το πέρας του νικηφόρου παιχνιδιού απέναντι στην Ολυμπιάδα Υμηττού, αποφάσισα να υποβάλλω την παραίτησή μου, από την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας του Παναθηναϊκού, για προσωπικούς λόγους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού κ. Μαλακατε για την δυνατότητα που μου μου έδωσε να βρίσκομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός, τον υπεύθυνο αγωνιστικών τμημάτων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού κ. Πανταλέων για την συνεργασία που είχαμε αυτούς τους μήνες, καθώς και τους συνεργάτες μου Γκορτζη Νίκο, Καραδημητρη Νίκο & Σπηλιωτόπουλο Γιώργο για όλη την προσπάθεια τους στον κοινό μας στόχο. Κλείνοντας θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω όλες μου τις αθλήτριες και να δηλώσω και από εδώ περήφανος για όλη την προσπάθεια τους. Ήταν τιμή μου που ήμουν προπονητή σας! Εις το επανιδείν Παναθηναϊκέ, ίσως οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν».