Λάρισα-Κοζάνη 2-0: «Eπαγγελματική» νίκη και συνεχίζει το... σπριντ για την πρωτιά (vid) Φωτογραφία: INTIME

Superleague 2

ΑΕΛ-Κοζάνη 2-0: «Eπαγγελματική» νίκη και συνεχίζει το… σπριντ πρωτιάς (vid)

04.02.24 | 18:20

Το «κυνήγι» της κορυφής και του Λεβαδειακού συνεχίζεται για τη ΑΕΛ, που «καθάρισε» με δυο γκολ από το πρώτο 20λεπτο το εντός έδρας ματς με την Κοζάνη.

Στο 6΄ με κεφαλιά ο προωθημένος Θεοχάρης Ηλιάδης έβαλε σε θέση οδηγού τους «βυσσινί».

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη έδειξε να εδραιώνει το τρίποντο στο 20΄, όταν ο Κώστας Παπαγεωργίου με σουτ «σφράγισε» από νωρίς τη νίκη, με το 6ο φετινό του γκολ.

Στη συνέχεια το ματς «έσβησε» και ο ρυθμός έπεσε, με τους Θεσσαλούς να κάνουν υποδειγματική διαχείριση του αβαντάζ και την ομάδα του Άγγελου Διγκόζη να μη μπορεί να βρει δίχτυα για να «μπει» ξανά στο ματς.

Από ένας… πρωτοεμφανιζόμενος

Ντεμπούτο ως αλλαγή για τη Λάρισα έκανε ο Νιγηριανός φορ, Φατάι και για την Κοζάνη ο Κροάτης εξτρέμ Μάγκαντζιτς.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ παίζει στην Ευκαρπία με τον ΠΑΟΚ Β, ενώ οι Κοζανίτες, που είναι μόνοι 6οι (στο «μείον 3» από τον ΠΑΟΚ Β και την πεντάδα συμμετοχής στα πλέι οφ), υποδέχονται τον Καμπανιακό.

ΑΕΛ-Κοζάνη 2-0

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Γιανναράκης (46′ Καλουτσικίδης), Θωμαΐδης, Αντράντα, Κοσονού (68′ Νίνο), Κ. Παπαγεωργίου (68′ Στίνα), Πεντρόσο (78′ Φατάι), Μαυριάς (90′ Παπαδόπουλος).

Κοζάνη (Άγγελος Διγκόζης): Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Τάτσης, Σουλιώτης (57′ Ίτσιος), Κούφας, Αναστασόπουλος, Νάτσος, Καλλέργης (65′ Παπαδόπουλος), Σιατραβάνης (46′ Μάγκαντζιτς), Γιάκος (80′ Κανούλας), Ποζατζίδης (46′ Μαξίμοβιτς).

Δείτε τα δυο γκολ της ΑΕΛ στα παρακάτω βίντεο