Τρόπαιο - Κύπελλο Ελλάδος Betsson Φωτογραφία: Eurokinissi

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ BETSSON

Fan Zone και πολλές εκπλήξεις στον Βόλο για τον μεγάλο τελικό

20.05.24 | 19:32

Παναθηναϊκός και Άρης θα μπουν στο «Πανθεσσαλικό» το βράδυ του Σαββάτου (25/5, 20:30), με σκοπό τη νίκη που δεν θα τους χαρίσει μόνο το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson, αλλά και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League.

Μπορεί ο τελικός να γίνει χωρίς παρουσία κόσμου στις εξέδρες, ωστόσο η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως για δύο μέρες στο Βόλο θα δημιουργηθεί Fan Zone, εκεί οπού οι φίλαθλοι και όχι μόνο θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το τρόπαιο και διασκεδάσουν, με την Betsson να έχει ετοιμάσει αρκετές εκπλήξεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson πλησιάζει καθώς στις 25 Μαΐου στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο Παναθηναϊκός και ο Άρης θα διεκδικήσουν το πολυπόθητο τρόπαιο της διοργάνωσης.

Πριν τον αγώνα όμως, η Betsson σε συνεργασία με την ΕΠΟ, θα δώσουν ακόμα περισσότερη πνοή στην τοπική κοινωνία του Βόλου καθώς στις 24 και τις 25 Μαΐου, σ’ έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην παραλία Βόλου, δίπλα από το κτήριο της Καπναποθήκης Παπαστράτου, θα περιμένουν τον κόσμο της πόλης για να διασκεδάσουν όλοι μαζί.

Ένα Fan Zone γεμάτο με ποδοσφαιράκια και εκπλήξεις από την Betsson, με το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson να είναι αυτό που θα κλέψει την παράσταση! Η κούπα θα είναι εκεί και ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί της.

Σας περιμένουμε όλους για να διασκεδάσουμε λίγο πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson!»