ΒΙΘΕΝΤΕ ΙΜΠΟΡΑ Φωτογραφία: Intime

Ολυμπιακός

Ολυμπιακός: Το δώρο του Μεντιλίμπαρ και ο βασικός Ιμπόρα

20.05.24 | 22:15

Ο Ολυμπιακός πέτυχε τον στόχο του στη Λεωφόρο, εξασφάλισε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του πρωταθλήματος και πλέον όλη η συγκέντρωση στρέφεται στο ιστορικό ραντεβού με την Φιορεντίνα στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 29 Μαϊου.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έμεινε απολύτως ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι και μετά από πολλά συνεχόμενα απαιτητικά παιχνίδια, επιβραύβευσε τους παίκτες με διήμερο ρεπό (Τρίτη – Τετάρτη) ώστε να ξεκουραστούν και να επιστρέψουν πανέτοιμοι για την τελική ευθεία της προετοιμασίας ενόψει του τελικού.

Ένα ματς στο οποίο, αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο στις μέρες που απομένουν, ο Μεντιλίμπαρ θα έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους. Τελευταίος από τους τραυματίες που επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων είναι ο Φρανσίσκο Ορτέγκα, με τον Αργεντινό να προπονείται κανονικά τις τελευταίες ημέρες και να τρέχει για να καλύψει τον χαμένο δρόμο από πλευράς ρυθμού αφού έχει να αγωνιστεί από το πρώτο ματς με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου.

Απο κει και πέρα αν κάτι ξεχώρισε ο Βάσκος τεχνικός από την απόδοση των παικτών του στη Λεωφόρο αυτό ήταν η εικόνα του Ιμπόρα στην επιστροφή του, καθώς τον θεωρεί πολύ σημαντικό για τα πλάνα του ενόψει του τελικού. Υπάρχουν φυσικά πολλές μέρες μπροστά μας, αλλά είναι δεδομένο πως ο 36χρονος Ισπανός μέσος έχει θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για την ενδεκάδα απέναντι στην Φιορεντίνα.