Παυλίδης - Άλκμααρ Credits: X/AZ

Διεθνή

A Bola: Ο Σμιντ «άναψε πράσινο» για την απόκτηση του Παυλίδη

04.06.24 | 14:28

Όσο περνούν οι μέρες, τόσο περισσότερο μικραίνει η απόσταση που χωρίζει τη διαδρομή Αλκμααρ-Λισαβόνα!

Ο Βαγγέλης Παυλίδης είναι εδώ και καιρό μεταγραφικός στόχος της Μπενφίκα κι από ότι φαίνεται το ενδιαφέρον των «Αετών» όχι απλά δεν είναι φιλολογικό, αλλά κάτι παραπάνω από έντονο.

Μάλιστα, κατά την A Bola το «πράσινο φως» για την απόκτηση του 25χρονου διεθνούς επιθετικού από τους «Λουζιτανούς» άναψε και ο τεχνικός της ομάδας, Ρόγκερ Σμιντ.

«Ο Παυλίδης είναι ο επιθετικός που θέλει ο Σμιντ στη Μπενφίκα την επόμενη σεζόν» αναφέρει στην ηλεκτρονική του έκδοση ένα από τα κορυφαία πορτογαλικά μέσα και προσθέτει:

«Ο Σμιντ τον γνωρίζει πολύ καλά από τότε που ήταν στον πάγκο της PSV (2020-2022) και τον θεωρεί ιδανική περίπτωση».

Το ρεπορτάζ συνεχίζει: «Ο 25χρονος Έλληνας διεθνής της Αλκμααρ είναι ένας “ανεκπλήρωτος έρωτας” του προπονητή εδώ και αρκετά χρόνια. Και αυτό μπορεί (επιτέλους) να σταματήσει αυτό το καλοκαίρι. Η Μπενφίκα αναζητεί λύση για τον Άρθουρ Καμπράλ και με αυτόν τον τρόπο να μπορέσει να ανοίξει το δρόμο για την άφιξη του Παυλίδη.»

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την A Bola, ο Σμιντ «μετά την αποχώρηση του Γκονσάλο Ράμος, είχε πρώτη επιλογή τον Παυλίδη» και όπως επισημαίνει «η ΑΖ δεν ήθελε να παραχωρήσει τον Έλληνα διεθνή το περασμένο καλοκαίρι, επειδή το ταμείο της ήταν γεμάτο.»