Στίβεν Τσούμπερ Φωτογραφία: Eurokinissi

Euro 2024

AEK: «Δεν δείχνει σοβαρός ο τραυματισμός του Τσούμπερ»

09.06.24 | 16:36

Θετικά είναι τα μηνύματα που έρχονται από την κατάσταση της υγείας του Στίβεν Τσούμπερ, καθώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα «20Min.ch», ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός και μπορεί να προλάβει την έναρξη του Euro.

O Ελβετός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ τραυματίστηκε στο φιλικό της Εθνικής του ομάδας, απέναντι στην Αυστρία και μετά το τέλος του αγώνα πραγματοποίησε εξετάσεις που έδειξαν πως το πρόβλημα του δεν μοιάζει ικανό να του στερήσει τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, καθώς τα αποτελέσματα ήταν καθησυχαστικά.

«Οι αρχικές εξετάσεις στο Kybunpark έδειξαν ότι στην πραγματικότητα δεν ήταν τίποτα σοβαρό και ότι θα μπορούσε να αποκλειστεί σοβαρότερος τραυματισμός.

Περαιτέρω δοκιμές και έρευνες θα μας παρέχουν περισσότερες πληροφορίες και ελπίζουμε ότι θα είναι έτοιμος για την τελική φάση του Euro» αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ για την κατάσταση του Τσούμπερ.

Ο Μουράτ Γιακίν, που τον κάλεσε ξανά μετά από ένα χρόνο στην εθνική Ελβετίας, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από της εμφανίσεις του παίκτη της ΑΕΚ και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τα γήπεδα της Γερμανίας.

Ο Ελβετός τεχνικός τόνισε: «Ο Τσούμπερ παίζει έξυπνα, είναι πάντα ανοιχτός στο παιχνίδι και δίνει ευκαιρίες στους συμπαίκτες του. Ο Στίβεν βοηθά την ομάδα επιθετικά και αμυντικά».