Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

ΑΕΚ: Η επιστροφή Μελισσανίδη ξεκαθαρίζει το τοπίο

09.06.24 | 18:17

Γράφει: Άκης Γεωργίου

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έλειπε τις τελευταίες μέρες εκτός Αθηνών και επιστρέφει τη Δευτέρα (10/6).

Όλα δείχνουν ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ θα δώσει το «παρών» στα γραφεία της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, γεγονός το οποίο δεν συνιστά είδηση αφού είναι κάτι που συνηθίζει να κάνει προκειμένου να είναι απολύτως ενήμερος για οτιδήποτε αφορά τον σύλλογο και ειδικά από τη στιγμή που διανύουμε περίοδο κατά την οποία ο αγωνιστικός σχεδιασμός είναι στα φόρτε του.

Με δεδομένο, βέβαια, πως τις τελευταίες μέρες έχει φουντώσει η φημολογία περί μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ, η παρουσία του Μελισσανίδη στα γραφεία θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε σχέση με το τι ακριβώς ισχύει.

Σε ότι έχει να κάνει, πάντως, με τη συγκεκριμένη φημολογία περί μεταβίβασης των μετοχών, το μοναδικό δεδομένο της ιστορίας που προκύπτει από κάποια εκ των εμπλεκόμενων πλευρών είναι ότι δεν επιβεβαιώνεται τίποτα σε καμία περίπτωση από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, ενώ Μελισσανίδης και Ηλιόπουλος δεν έχουν επικοινωνήσει ή αναφέρει το παραμικρό.

Επίσης, στα σημειολογικά της όλης ιστορίας είναι πως -τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή- τα στελέχη της ΠΑΕ δεν έχουν καμία εικόνα ούτε κάποια ενημέρωση για κάποια άμεση αλλαγή στα πρόσωπα, στα δεδομένα ή στον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας.

Πιθανότατα όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν αύριο…