Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

ΑΕΚ: Λήξη συναγερμού για Λιβάι Γκαρσία

07.06.24 | 10:54

Γράφει: Άκης Γεωργίου

Στην ΑΕΚ καρδιοχτύπησαν με τον νέο τραυματισμό του Λιβάι Γκαρσία στον αγώνα του Τρινιντάντ και Τομπάγκο απέναντι στη Γρενάδα, ωστόσο σήμερα οι καρδιές μπήκαν στη θέση τους καθώς οι άνθρωποι του ιατρικού τιμ της «Ένωσης» έλαβαν τη μαγνητική που έκανε ο επιθετικός της ομάδας και διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό.

Ο τραυματισμός του Γκαρσία προήλθε όντως από χτύπημα όπως έδειχνε και η αρχική εικόνα, συνεπώς δεν υπάρχει κάποιο μυϊκό θέμα και ο παίκτης δε θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης.

Καλά νέα για τον Ματίας Αλμέιδα ο οποίος θέλει διακαώς να έχει τον Γκαρσία από την πρώτη μέρα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Ολλανδία, σε αντίθεση με ότι συνέβη την προηγούμενη σεζόν που ο παίκτης είχε συμμετοχή μόνο σε ελάχιστες μέρες της προετοιμασίας στην χώρα της τουλίπας λόγω των υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Άγνωστο πάντως παραμένει το αν ο Γκαρσία θα παίξει στο επόμενο ματς της Εθνικής Ομάδας της χώρας του ή αν θα επιλέξει να προστατευτεί. Είναι θέμα δικό του και της Εθνικής Τρινιντάντ, ωστόσο το δεδομένο στην παρούσα φάση είναι ότι ο παίκτης είναι καλά και σε θέση ακόμα και να αγωνιστεί άμεσα.