Φωτογραφία: Eurokinissi

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

ΑΕΚ: Συναντήθηκε με τον Γιάννη Βρούτση ο Μάριος Ηλιόπουλος

11.06.24 | 18:24

Ο νέος μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος συναντήθηκε σήμερα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση και συζήτησαν για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο κ. Βρούτσης μετά το τέλος της συνάντησης των δύο ευχήθηκε τα καλύτερα στον νέο «καπετάνιο» της Ένωσης.

Από την άλλη, ο κ. Ηλιόπουλος δήλωσε πως ήταν χαρά του που έγινε η συγκεκριμένη συνάντηση σήμερα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση είχε σήμερα ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Μάριος Ηλιόπουλος. Ο κ. Βρούτσης υποδέχθηκε τον κ. Ηλιόπουλο στο γραφείο του και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα που αφορούν το Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Φυσικά, και με αφορμή την απόκτηση από τον κ. Ηλιόπουλο του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού δήλωσε: «Εύχομαι στον Μάριο Ηλιόπουλο να είναι «καλοτάξιδος» στη νέα του διαδρομή ως «καπετάνιος» της ΑΕΚ. Απλώνουμε χέρι συνεργασίας στους ιδιοκτήτες όλων των ΠΑΕ στην προσπάθειά μας για την πάταξη της παραβατικότητας και την επιστροφή των οικογενειών στα γήπεδα. Όλοι μαζί, ενωμένοι, να αναβαθμίσουμε το ποδόσφαιρό μας».

Από την πλευρά του ο κ. Μάριος Ηλιόπουλος τόνισε: «Ήταν χαρά μου που σήμερα οι εξελίξεις με έφεραν σε συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση. Σφίγγοντας τα χέρια μας, ευχηθήκαμε τα καλύτερα για τον Ελληνικό Ποδόσφαιρο».