Φωτογραφία: Intime

Superleague 2

ΑΕΛ: Τέλος με αιχμές μέλος του σταφ – «Απλήρωτοι για μήνες, η συνέχεια στα δικαστήρια»

11.06.24 | 10:08

Η ΑΕΛ μετά την αποτυχημένη προσπάθειά της, για άνοδο στη Super League 1, αναμένεται να προσπαθήσει φέτος, να θωρακιστεί εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, προκειμένου να είναι αυτή, που θα πάρει το ένα από τα δυο εισιτήρια ανόδου, τη νέα σεζόν.

Ωστόσο, φαίνεται πως δεν κυλούν όλα ομαλά στη Λάρισα. Και αυτό διότι ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΛ Παναγιώτης Νάσης αναμένεται να προσφύγει δικαστήρια και στην επιθεώρηση εργασίας όπως προανήγγειλε ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, καταγγέλλει πως είναι για τρεις μήνες απλήρωτος, ενώ δεν έχει λάβει ούτε καν το δώρο Πάσχα.

Ο κ. Νάσης πραγματοποίησε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, με αφορμή τα όσα γράφτηκαν για τον ίδιο, πως δηλαδή αποχώρησε από την ομάδα επειδή δεν είχε δίπλωμα προπονητή τερματοφυλάκων.

Έγραψε συγκεκριμένα:

«Επειδή η άγνοια και η προχειρότητα, η οποία έχει στοιχίσει πολλές φορές στην ΠΑΕ ΑΕΛ, οδηγεί συχνά στην ανοησία θα ήθελα να ενημερώσω και παράλληλα να αποκαταστήσω την αλήθεια, σε ότι αφορά τα αίτια της απομάκρυνσης μου από την ΠΑΕ ΑΕΛ.

Στις 7/6/2024 ,σε άρθρο της εφημερίδας ‘ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” το οποίο υπογράφει ο έγκριτος δημοσιογράφος Κέλλας Σωτήρης, αναφέρθηκε, μετά από πληροφόρηση που είχε απο μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ, ότι η ΠΑΕ δεν επιθυμεί να συνεχίσω να είμαι προπονητής στην ομάδα επειδή δεν έχω δίπλωμα προπονητή τερματοφυλάκων.

Από τις 22/5/2024 ενημέρωσα τον κύριο Δερμιτζάκη ότι δεν επιθυμώ να συνεχίσω στην ομάδα λόγω ασυνέπειας και αφερεγγυοτητας της διοίκησης.(Απλήρωτοι ΜΑΡΤΙΟ, ΑΠΡΊΛΙΟ ,ΜΑΙΟ ,ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ)

Σας παραθέτω τον κανονισμό λειτουργίας των προπονητών σε όλες τις κατηγορίες καθώς και τα διπλώματα μου με τα οποία εργάζομαι τα τελευταία 17 χρόνια!

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Η συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες καθώς και στην επιθεώρηση εργασίας.

Κουράγιο ΑΕΛ !!

Με τιμή ΝΑΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Πρώην προπονητής τερματοφυλάκων της ΠΑΕ ΑΕΛ».