Αυτός είναι ο νέος προπονητής της Ξάνθης Φωτογραφία: AO XANTHI.GR

Τοπικά

Αυτός είναι ο νέος προπονητής της Ξάνθης

05.02.24 | 14:58

Την έναρξη συνεργασίας με τον Νίκο Ανθόπουλο ανακοίνωσε η Ξάνθη, για τη διαδοχή του Χρήστου Μαλαδένη στην τεχνική ηγεσία.

Ο Ξανθιώτης τεχνικός έχει εργαστεί σε τοπικές ομάδες και ακαδημίες, όπως Παύλος Μελάς Κουτσού, Πόντιοι Ευμοίρου, Ελπίδες Γενισέας κ.α.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«O Aθλητικός Όμιλος Ξάνθης ανακοινώνει πώς προπονητής της ομάδας μας αναλαμβάνει ο Νικόλαος Ανθόπουλος.

Γεννημένος στην Ξάνθη , πτυχιούχος προπονητής ποδοσφαίρου και με πολυετή εμπειρία σε ομάδες του Νομού μας με παρουσίες σε Εθνικά πρωταθλήματα. Ως αθλητής αναδείχθηκε πρωταθλητής με τον ΑΟΞ στο πρωτάθλημα Ερασιτεχνών την σεζόν 1992-1993.

Έχει θητεύσει ως πρώτος τεχνικός σε ομάδες αντρών και ακαδημίες όπως οι Πόντιοι Ευμοίρου, ο ΑΠΟΞ, οι Ελπίδες Γενισέας, ο Ορφέας 2005 και ο Παύλος Μελάς Κουτσού.

Την φετινή αγωνιστική περίοδο είναι πρώτος τεχνικός στα Κ-14 των ακαδημιών μας, καθήκοντα που θα συνεχίσει να ασκεί παράλληλα με την παρουσία του στο αντρικό μας τμήμα.

Την Τρίτη θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τον ΑΟΞ ενώ δίπλα του θα βρίσκονται ο Ανέστης Αλεξούδης (άμεσος βοηθός) και ο Νίκος Καλαϊτζής (προπονητής τερματοφυλάκων).

Νίκο, καλή επιτυχία με την ανάληψη των νέων σου καθηκόντων και όλοι μαζί να προχωρήσουμε δυνατά για την επίτευξη των στόχων μας !».