Αλμωπός Αριδαίας Φωτογραφία: Αλμωπός Αριδαίας / Almopos Arideas FC (Facebook)

Τοπικά

Αλμωπός Αριδαίας: Επιστρέφει στην Α1 Πέλλας, μετά από ένα χρόνο αποχής

10.06.24 | 13:37

Την επιστροφή στη δράση, μετά από ένα χρόνο αποχής ανακοίνωσε ο Αλμωπός Αριδαίας, που πάλεψε για Super League 2 αρχικά πέρυσι, αλλά μετά δε «κατέβηκε» πουθενά.

Οι «κυανόλευκοι», όπως ανακοίνωσαν επίσημα, θα κάνουν επανεκκίνηση από την Α1 Πέλλας την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Αλμωπού:

«💙🤍 Επιστροφή του ΑΛΜΩΠΟΥ στις Αγωνιστικές Υποχρεώσεις

Με μεγάλη χαρά και περηφάνια, η ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΛΜΩΠΟΥ ανακοινώνει την επιστροφή της στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Α1 Ερασιτεχνικής Κατηγορίας για τη φετινή σεζόν. Μετά από ένα έτος αποχής από τις διοργανώσεις, η ομάδα μας είναι έτοιμη να επανέλθει δυναμικά και να διεκδικήσει νέες επιτυχίες.

Η διοίκηση του ΑΛΜΩΠΟΥ εργάζεται εντατικά για την αναδιοργάνωση της δομής και της λειτουργίας της ομάδας, με στόχο τη δημιουργία μιας ισχυρής και ανταγωνιστικής ομάδας που θα είναι αντάξια της ιστορίας και της παράδοσής μας. Οι αλλαγές περιλαμβάνουν την ανανέωση του τεχνικού επιτελείου, την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού και την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Η υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας και των φιλάθλων μας ήταν και παραμένει ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της ομάδας μας. Σας καλούμε όλους να σταθείτε δίπλα μας σε αυτή τη νέα αρχή, να γεμίσετε τις κερκίδες και να στηρίξετε τους παίκτες μας σε κάθε αγώνα.

Με εκτίμηση,
Η Διοίκηση του ΑΛΜΩΠΟΥ».