Και με τη... βούλα στο ρόστερ του Ηρακλή ο Γιώργος Νεοφυτίδης Φωτογραφία: Iraklis FC

ΠΟΤ Ηρακλής

Ανακοίνωσε Νεοφυτίδη ο Ηρακλής – Ενίσχυση στη θέση του αμυντικού μέσου

31.01.24 | 12:42

Την απόκτηση του Γιώργου Νεοφυτίδη και επίσημα ανακοίνωσε όπως αναμενόταν ο Ηρακλής.

Ο 23χρονος αμυντικός χαφ, που μετείχε ήδη στις προπονήσεις του «ημίθεου», έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες του Άρη, στη συνέχεια στον Ολυμπιακό για μια πενταετία (κυρίως την Κ19), ενώ έχει θητεία και εκτός συνόρων, στη Σλοβακία με Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε και Ζλάτε Μοράβτσε, όπως και στην Ουγγαρία με την Ντέμπρετσεν.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής από τον Ηρακλή αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 23χρονο (28/7/2000) αμυντικό μέσο, Γιώργο Νεοφυτίδη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 6 μηνών με την ομάδα μας και θα την βοηθήσει στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Ο παίκτης, ο οποίος αποτέλεσε στέλεχος στις Εθνικές Ομάδες της Ελλάδος Κ-17 και Κ-19, ξεκίνησε την καριέρα του στον Άρη Θεσσαλονίκη και αργότερα έπαιξε 5 χρόνια στον Ολυμπιακό. Στη συνέχεια, μετακόμισε στην Τσεχία, όπου αγωνίστηκε στη Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε και την Ζλάτε Μοράβτσε, ενώ πριν υπογράψει στην ομάδα μας, έπαιξε στο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας με τα χρώματα της Ντέμπρετσεν.

Γιώργο, καλώς ήρθες στην ομάδα μας! Να έχεις υγεία και πάντα επιτυχίες με τα “κυανόλευκα”!».

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο και κείμενο που λέει "WELCOME ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΕΟΦΥΤΙΔΗΣ H TRANTIEO Nat:GR Y 8/07/00 MF #IraklisFC NOVE DUE SHOPPING EXPERIENCE"