Γιούχτας, Μανώλης Σουτζής, Αλμυρός Γαζίου Φωτογραφία: Intime

Γ' Εθνική

«Αντίο» Σουτζή στον Αλμυρό Γαζίου, έτοιμος για Γιούχτα

16.06.24 | 20:30

Με ανάρτηση στα social media, ο Μανώλης Σουτζής αποχαιρέτισε τον Αλμυρό Γαζίου, μετά από 1.5 χρόνο συνεργασίας. Ο Κρητικός προπονητής δείχνει έτοιμος να αναλάβει το τιμόνι του Γιούχτα.

Αναλυτικά το ποστάρισμα Σουτζή:

«Ένας ακόμα κύκλος έκλεισε…

Μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας μου στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Αλμυρού αποχωρώ από την ομάδα, υπερήφανος και γεμάτος από εμπειρίες και συναισθήματα.

Είμαι ευγνώμων και χαρούμενος για όλα όσα ζήσαμε…. Πολλές όμορφες και ευχάριστες στιγμές όπως και κάποιες δύσκολες που όμως αυτές μας «έδεσαν» και μας δυνάμωσαν!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό που έλαβα από τον πρόεδρο Θωμά Γαβαλά πραγματικά τον θεωρώ έναν φίλο καλό!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Μανόλη Βιστη ο οποίος ήταν κ ο άνθρωπος που με έφερε στον αλμυρό επίσης στο Μάνο Μαρνέλο όπου πραγματικά ήταν δίπλα σε ότι χρειάστηκα και όλους τους ανθρώπους που ήταν στην διοίκηση και γύρω από την ομάδα.

Ένα θερμό ευχαριστώ στους παίκτες που συνεργάστηκα όλο αυτό το διάστημα, κ πραγματικά αισθάνομαι τυχερός γιατί εκτός από παιχταράδες είναι κ τρομεροί χαρακτήρες κ νομίζω ότι η χρόνια που πέρασε θα την θυμόμαστε για πάντα!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Νικηφόρο στον Γενικό Αρχηγό Γιώργο Σπανάκη καθώς και στους συνεργάτες μου Μάνο Μαρκάκη, Βαγγέλη Βαϊραμάκη Γιώργο Καλομοίρη στο μασέρ μας τον Μιχάλη.

Και ένα ξεχωριστώ ευχαριστώ στην ψυχή των αποδυτηρίων Δημήτρη… στο φροντιστή τις καρδιάς μας!!!και φυσικά σε έναν άνθρωπο που πραγματικά μας παρείχε τα πάντα μας φρόντιζε να φάμε να πιούμε να μιλήσουμε να μας ανεβάσει στα ουράνια!! Μα φυσικά την Μαρία… τις καρδιάς μας!!!

Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους και κάθε επιτυχία στους νέους στόχους της ομάδα του Αλμυρού».