Κώστας Ανυφαντάκης, Γιούχτας Φωτογραφία: Intime

Γιούχτας

Ανυφαντάκης: «Πείσμα και προσπάθεια μέχρι τέλους ο Γιούχτας» (vid)

09.05.24 | 20:27

Για τη νίκη με τον Παναθηναϊκό Β με 2-1 μίλησε ο τεχνικός του Γιούχτα, Κώστας Ανυφαντάκης. Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός επεσήμανε ότι η βαθμολογία αδικεί κατάφωρα την ομάδα των Αρχανών, δίνοντας το σύνθημα για πείσμα και προσπάθεια στα δυο τελευταία παιχνίδια και «αποτίμηση στο τέλος» όπως χαρακτηριστικά τόνισε. Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

«Το παιχνίδι για εμάς ήταν πολύ σημαντικό, γιατί θέλουμε να διεκδικήσουμε ως το τέλος ό,τι πιθανότητες έχουμε για να μείνουμε στην κατηγορία. Η βαθμολογία αδικεί κατάφωρα τον Γιούχτα, αυτό εισπράττω από τα παιδιά. Θεωρώ ότι είμαστε στο γκρουπ που είναι οι καλύτερες ομάδες στα playouts. Το ξέρουν οι παίκτες και η γνώμη των παικτών και όσων είναι στο σύλλογο είναι αυτό που με ενδιαφέρει πρώτα από όλα. Νομίζω ότι έχουμε πεισμώσει για να τελειώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε τη χρονιά.

Πείσμα και προσπάθεια, αυτά μας χαρακτηρίζουν μέχρι τέλους. Στα προηγούμενα τρία παιχνίδια ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο και δυστυχώς δε πήραμε τίποτα από αυτά. Ο Παναθηναϊκός Β είναι πολύ καλή ομάδα και επίσης ήθελε το παιχνίδι. Ανταποκριθήκαμε πλήρως και η νίκη μας είναι δίκαιη.

Παιδιά με αυτοπεποίθηση, δημιουργικότητα, καλή αμυντική λειτουργία, με πάρα πολύ καλή κατεύθυνση στην επίθεση. Έχουμε δυο παιχνίδια και συνεχίζουμε μέχρι τέλους την προσπάθεια. Στο τέλος θα κάνουμε αποτίμηση».