ΑΠΟ Ψυχικού, Δημήτρης Κοτταράς, Το Χαμόγελο του Παιδιού Φωτογραφία: ΑΠΟΨ (Facebook)

Τοπικά

ΑΠΟ Ψυχικού: Μνημόνιο συνεργασίας με το «Χαμόγελο του Παιδιού»

09.06.24 | 09:35

Με διαδικτυακή ανάρτηση από την ομάδα, αλλά και τον πρόεδρό της Δημήτρη Κοτταρά (παλαίμαχος τερματοφύλακας Πανσερραϊκού, Αιγάλεω, Χαϊδαρίου, Τρικάλων κ.α.), ο ΑΠΟ Ψυχικού ανακοίνωσε την υπογραφή μνημονίου εθελοντικής συνεργασίας με «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η αθηναϊκή ομάδα κάνει λόγο για «μία από τις πιο όμορφες μέρες στην ιστορία», προσθέτοντας ότι θα γίνουν πολλές κοινωνικές εθελοντικές δράσεις, όπως και το ότι το λογότυπο από τον μεγαλύτερο εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό στην Ελλάδα θα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της νέας εμφάνισης του Ψυχικού, σε όλα τα ηλικιακά τμήματα του συλλόγου.

Ο ΑΠΟ Ψυχικού έχει τμήματα ποδοσφαίρου σάλας ως Κ12 και ακαδημίες ποδοσφαίρου ως Κ13, αλλά και τμήματα χάντμπολ και σκι, ενώ ο Κοτταράς ίδρυσε το σύλλογο το 2020.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μία από τις πιο όμορφες μέρες στην ιστορία του ΑΠΟ Ψυχικού είναι η σημερινή.

Με πολύ μεγάλη χαρά η διοίκηση του ΑΠΟ Ψυχικού ανακοινώνει την υπογραφή μνημονίου εθελοντικής συνεργασίας με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τον μεγαλύτερο εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό που λειτουργεί στην Ελλάδα, με στόχο την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών και την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων τους.

Η συμφωνία που υπογράφτηκε σήμερα στα γραφεία του σπουδαίου αυτού οργανισμού περιλαμβάνει πληθώρα κοινωνικών εθελοντικών δράσεων, ενώ το λογότυπο από «Το Χαμόγελου του Παιδιού» θα είναι στο μπροστινό μέρος της νέας εμφάνισης του ΑΠΟ Ψυχικού για τη σεζόν 2024-2025 σε όλα τα ηλικιακά τμήματα του συλλόγου.

Είναι μεγάλη μας τιμή που ο ΑΠΟ Ψυχικού γίνεται ο πρώτος σύλλογος στην Ελλάδα που επικυρώνει συμφωνία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχοντας ως βασικό γνώμονα την αγάπη για τα παιδιά.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Ιδρυτή και Πρόεδρο του οργανισμού, Κώστα Γιαννόπουλο (στη μέση της φωτογραφίας μαζί με τον Πρόεδρο του ΑΠΟΨ Δημήτρη Κοτταρά και τον ιθύνοντα νου τμήματος χάντμπολ, Φραγκίσκος Ζαλώνη)».