«Αντίο» σε 7 παίκτες είπε η ΡΕΑ - Ολοκλήρωσε τον μεταγραφικό της σχεδιασμό

Ποδόσφαιρο Γυναικών

Αποχώρηση επτά δυνατών ονομάτων από τη ΡΕΑ

08.06.24 | 19:05

Η ΡΕΑ ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με επτά παίκτριες, οι οποίες συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχημένη χρονιά της ομάδας στην Women’s Football League.

Συγκεκριμένα, οι Βίβερλι Εράσο, Σία Γκάτσου, Έφη Μπράμε, Παουλίνα Σολίς, Τάνια Ματέους, Νατάσα Σιράζι και Αν Σοφί Γκρίπενμπεργκ δεν θα βρίσκονται στο δυναμικό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

H κρητική ομάδα σε ανακοίνωση της έκανε γνωστή την αποχώρηση των ποδοσφαιριστριών, ενώ παράλληλα δήλωσε ότι έχει θέσει πολύ υψηλούς και πρωταγωνιστικούς στόχους  έχοντας ήδη ολοκληρώσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό για την περίοδο 2024/25.

Η ανακοίνωση της ΡΕΑ:

«Η ομάδα μας ευχαριστεί θερμά τις παραπάνω 7 παίκτριες, οι οποίες πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους και την οδήγησαν ξανά στις κορυφαίες ομάδες της Women’s Football League. Ήταν και θα είναι μέλη της οικογένειας μας ακόμα και αν δεν αποτελούν κομμάτι του αγωνιστικού ρόστερ, με την προσφορά τους να είναι δεδομένη. Ο Α.Ο. Ρ.Ε.Α. τους εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους.

Για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, η ομάδα μας έχει θέσει πολύ υψηλότερους και πρωταγωνιστικούς στόχους για την Α’ Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου Γυναικών και έχει ήδη ολοκληρώσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό για την περίοδο 2024-25. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις των συμφωνηθέντων ανανεώσεων και μεταγραφών».