Ο Χρήστος Βλάχος, προπονητής του Απόλλωνα Χαλανδρίου Credits: Site/ apollonchalandriou.gr

Τοπικά

Απόλλων Χαλανδρίου για Βλάχο: «Άφησε ισχυρό αποτύπωμα στην ομάδα» (video)

20.05.24 | 23:35

Έπειτα από 8 συναπτά έτη στον πάγκο του Απόλλωνα Χαλανδρίου ο Χρήστος Βλάχος αποτέλεσε παρελθόν και ο σύλλογος με μια ανακοίνωση αποχαιρέτησε τον Έλληνα τεχνικό.

Η ανακοίνωση που έχει έντονο συγκυνησιακό χαρακτήρα, συνιστά έναν απολογισμό της θητείας του Βλάχου στην ομάδα και συνοδεύεται από ένα παλαιότερο βίντεο αποθέωσης του έμπειρου τεχνικού από τους παίκτες του στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Χαλανδρίου:

«Ο Χρήστος κόσμησε με την παρουσία του τον σύλλογο και η προσφορά του δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε ψυχρούς αριθμούς. Ηταν ο προπονητής που προσέδωσε αγωνιστική ταυτότητα στην ομάδα, δίδαξε σύγχρονο ποδόσφαιρο, κυρίως όμως μετέδωσε αρχές και αξίες μιας ζωής στα παιδιά που είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί του (93 εξ’ αυτών έπαιξαν τουλάχιστον μία φορά σε επίσημο αγώνα του ανδρικού τμήματος).

Στα 8 χρόνια με τον Χρήστο Βλάχο ζήσαμε έντονες συγκινήσεις. Ο Απόλλωνας αναγνωρίστηκε από όλη την ποδοσφαιρική Αθήνα για τον τρόπο παιχνιδιού του, κατάφερε μεγάλες νίκες επί ιστορικών αντιπάλων, κέρδισε ένα πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας και όλα αυτά έχοντας πάντα πολύ χαμηλό μπάτζετ, πιστός στη φιλοσοφία του να στηρίζεται σε δικά του παιδιά.

Υπήρξαν και οι δύσκολες στιγμές, τα άσχημα αποτελέσματα και οι ήττες. Δεν υπήρξε, όμως, ούτε μία χαμένη μέρα. Οσοι έζησαν αυτά τα καταπληκτικά αποδυτήρια γνωρίζουν ότι κάθε προπόνηση, κάθε αγώνας ήταν ένα στοίχημα για να γίνει ο καθένας τους καλύτερος από τον χθεσινό του εαυτό – αυτό ήταν ένα από τα αγαπημένα μότο του Χρήστου.
Ως ένας από τους μακροβιότερους προπονητές στην ιστορία του Απόλλωνα, ως προσωπικότητα και πάνω απ’ όλα ως άνθρωπος ο Χρήστος Βλάχος άφησε ισχυρό αποτύπωμα σε όλο τον οργανισμό.

Τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερε, του ευχόμαστε τα καλύτερα στη ζωή και την καριέρα του κι ευελπιστούμε κάποια στιγμή οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν».