Απόλλων Καλαμαριάς Φωτογραφίες: Μ.Γ.Σ.Κ. "Ο Απόλλων" (Facebook)

Τοπικά

Απόλλων Καλαμαριάς: «Απερίγραπτη χαρά σε μια σημαντική βραδιά» (pics)

11.06.24 | 23:40

Με ενημέρωση στα social media, συνοδεία φωτογραφικού υλικού, ο Απόλλων Καλαμαριάς αναφέρθηκε στη χθεσινή βραδιά στο γήπεδό του, με το ποντιακό γλέντι και τον εορτασμό της «αναγέννησης», όπως συμβολικά προαναγγέλθηκε το προηγούμενο διάστημα.

Αρκετός κόσμος, οργανωμένοι και τοπική αυτοδιοίκηση παρέστησαν στη γιορτή, ενώ βραβεύτηκαν για τις αγωνιστικές τους διακρίσεις η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου και το γυναικείο τμήμα μπάσκετ.

Μπορεί να είναι εικόνα 13 άτομα, άτομα που χορεύουν και πλήθος

Αναλυτικά η ενημέρωση των «κοκκινόμαυρων»:

«Η χαρά μας είναι απερίγραπτη γι’ αυτό που ζήσαμε χθες στην γιορτή Αναγέννησης της ομάδας μας, του Απόλλωνα Καλαμαριάς μας!
Συγκίνηση, ευτυχία, υπερηφάνια και μεγάλη ευγνωμοσύνη για όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους άλλα και για όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν αλλά έστω και από μακριά μας έστειλαν τις ευχές τους!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, ηχείο και φωτισμός

Παιδιά, μεγάλοι, φίλαθλοι, γονείς, αθλητές και αθλήτριες μας ,τα τεχνικά επιτελεία των Τμημάτων μας, Αθλητικοί και Πολιτιστικοί Σύλλογοι του τόπου μας, το Club Rossoneri,η Usar Hellas,το Χαμόγελο του Παιδιού, οι χορηγοί μας, η Δήμαρχος και παρατάξεις της Καλαμαριάς μας, έδωσαν το δυναμικό παρόν σε μια τόσο σημαντική βραδιά για τον Σύλλογό μας!

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και γένι

Στην εκδήλωσή μας τιμήθηκαν από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Φώτη Μπαλτίδη η Ποδοσφαιρική μας ομάδα, καθώς και η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών για τις ανόδους τους, τα μετάλλια παρέδωσαν η Δήμαρχος Καλαμαριάς κα Χρύσα Αράπογλου, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας, Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων κα Χριστίνα Φοροπούλου και ο Επικεφαλής της Παράταξης “Η Καλαμαριά που μας Αξίζει” κ. Αβραάμ Περσίδης.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, ηχείο και κείμενο που λέει "Μ.Γ.Σ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ "O ΑΠΟΛΛΩΝ" ΑΠΟΛΛΩΝ илΟллO 1926 Απόλλων, Ομάδα Καρδιάς! acIA-Sia Amallngt www.mgskapollon.gr"

Ο Αλέξης Παρχαρίδης, Φάνης Κουρουκλίδης, Κώστας Ζώης, Άκης Γεωργιάδης και Γιώργος Πετρίδης μας ταξίδεψαν με την Ποντιακή μουσική, για την ιστορία μας, τους προγόνους μας, τον Απόλλωνα μας και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό!

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο

Ευχαριστούμε θερμά και όλο τον κόσμο που έκανε αυτή την ημέρα τόσο ξεχωριστή και ευχόμαστε να υπάρχουν ίδιες χαρούμενες ημέρες στο μέλλον και να γιορτάζουμε πάντα όλοι μαζί μια οικογένεια!

Τα καλύτερα έρχονται…».