Απόλλων Παραλιμνίου, Δημήτρης Κεραμάρης Φωτογραφία: Απόλλων Παραλιμνίου (Facebook)

Α Όμιλος

Απόλλων Παραλιμνίου: Πρόθεση Κεραμάρη για «ψαλίδι» στο μπάτζετ

20.05.24 | 21:43

Τη σκέψη να «ελαφρυνθεί» το μπάτζετ για την επόμενη χρονιά, να μειωθεί ο προϋπολογισμός και να χαμηλώσει ο μέσος όρος ηλικίας εξέφρασε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Παραλιμνίου, Δημήτρης Κεραμάρης, σε σύσκεψη με τον χρηματοδότη της ομάδας, Γιάννη Τυχάλα.

Φέτος η σερραϊκή ομάδα δαπάνησε περί τις 250.000 ευρώ ως συνολικό ετήσιο μπάτζετ και απέφυγε στο φινάλε τον υποβιβασμό, ενώ οι 8 σερί σεζόν στην Γ΄ Εθνική έχουν φέρει κορεσμό και ψυχολογική κόπωση.

Η εισήγηση Κεραμάρη είναι υπό σκέψη από τον Τυχάλα και τους συνέταιρους στις επιχειρήσεις του, ενώ ο πρώτος είχε εκδηλώσει παρόμοιες προθέσεις και στο πρόσφατο παρελθόν.

Έτσι, δεν αποκλείεται να αλλάξει η φιλοσοφία στον Απόλλωνα, με λιγότερους έμπειρους (όχι πάνω από 5-6) και «κούρεμα» σε έξοδα και δαπάνες. Έχοντας πάντως κάνει καλές πορείες στην κατηγορία και ένα πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής το 2018, όταν στα μπαράζ ανέβηκαν Ηρακλής και Βόλος, αλλά και κερδισμένα Κύπελλα Σερρών.

Στην ομάδα του Παραλιμνίου θεωρούν ότι ο… κύκλος είναι στενός και δεν υπάρχει μεγάλο αντίκρισμα στα αρκετά χρήματα που δαπανήθηκαν αυτά τα χρόνια, ενώ ρεαλιστικά ίσως δεν είναι πιο ψηλά το «ταβάνι» της ομάδας.

Αφού ξεκαθαριστούν οι συγκεκριμένες προθέσεις, για λειτουργία και στοχεύσεις, θα γίνει και η επαφή με τον προπονητή, Γιάννη Γκιόκα και αναλόγως θα πράξουν οι εμπλεκόμενοι.