Άρης Αβάτου, Κώστας Μπεδρελής Φωτογραφία: Aris Avato FC / Άρης Αβάτου (Facebook)

Γ' Εθνική

Άρης Αβάτου: Συνεχίζει με Μπεδρελή στον πάγκο

07.06.24 | 00:34

Τα «κλειδιά» του πάγκου παραμένουν στον Κώστα Μπεδρελή και τη νέα σεζόν, όπως ανακοίνωσε ο Άρης Αβάτου, μετά την αξιόλογη χρονιά που προηγήθηκε για τους Θρακιώτες, με άνετη σωτηρία, 5η θέση στον Α΄ όμιλο της Γ΄ Εθνικής, αλλά και κατάκτηση του Κυπέλλου Ξάνθης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων»:

«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι ο Άρης Αβάτου θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον προπονητή Κώστα Μπεδρελή, για ακόμη μία χρονιά.

Ο Κώστας Μπεδρελής έχει αποδείξει την αξία του καθ’ όλη τη διάρκεια της προπονητικής του καριέρας, οδηγώντας την ομάδα μας σε σημαντικές επιτυχίες και συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και εξέλιξη των παικτών μας. Με την καθοδήγησή του, καταφέραμε να επιτύχουμε τον τερματισμό της ομάδας μας στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, κατάκτηση Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης 2024 αλλά και να παρουσιάζουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό και νεανικό σύνολο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η Διοίκηση της ομάδας, αναγνωρίζοντας την αφοσίωση και το πάθος του προπονητή μας, αποφάσισε να συνεχίσει τη συνεργασία για ακόμη μία χρονιά και είμαστε πεπεισμένοι ότι υπό την ηγεσία του, η ομάδα μας θα συνεχίσει να προοδεύει και να επιτυγχάνει τους στόχους της».