Φωτογραφία: Eurokinissi

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Άρης: Η φήμη και η κίνηση προοπτικής για τον Οντουμπάτζο

09.06.24 | 21:06

Γράφει: Πάρης Τσελεπίδης

Εκτός από τον Λορέν Μορόν και ο Μόουζες Οντουμπάτζο αποτελεί κοινό μυστικό πως βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων μετά από τη χρονιά που πραγματοποίησε με τον Άρη.

Το κοινό στοιχείο των δύο ποδοσφαιριστών είναι ότι μπαίνουνε στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και προέρχονται από μία γεμάτη αλλά και εξαιρετική χρονιά. Ο Ισπανός επιθετικός στον δεύτερο αυτού που είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι του 2023 και ο Άγγλος δεξιός μπακ στον τρίτο αυτού που είχε υπογράψει το προπέρσινο καλοκαίρι του 2022.

Υπάρχει ωστόσο και μία – σημαντική – διαφορά μεταξύ τους. Ότι θεωρητικά πιο εύκολα θα μπορέσει ο Άρης να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Οντουμπάτζο από ότι τον Μορόν, πόσο δε και με ένα νέο συμβόλαιο.

Μάλιστα κι ενώ για τον Ισπανό επιθετικό οι όποιες μέχρι στιγμής σειρήνες έχουνε να κάνουνε για ομάδες του εξωτερικού για τον Άγγλο δεξιό μπακ έχει ακουστεί μόνο η ΑΕΚ ώστε να καλύψει το κενό του Γάλλου Τζιμπρίλ Σιντιμπέ.

Τόσο για τον Μορόν όσο για τον Οντουμπάτζο μέχρι στιγμής πάντως στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης δεν έχει φθάσει κάποια πρόταση ώστε να εξεταστεί και να γίνει αποδεκτή ή να απορριφθεί. Κάτι βέβαια που είναι πολύ πιθανό να συμβεί μέσα στο επόμενο διάστημα που είναι και αυτό που θα δώσει και την απάντηση για την παρουσία τους στο ρόστερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Από εκεί και πέρα στον Άρη γνωρίζουνε πολύ καλά ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να διατηρήσουνε τον Μορόν στο ρόστερ τους με ένα νέο συμβόλαιο. Πιο δύσκολο από το να προχωρήσουνε σε πώλησή του. Κάτι που δεν ισχύει με τον Οντουμπάτζο καθώς μία δική του προοπτική ανανέωσης φαντάζει πιο εφικτή ακόμη και έναν επιπλέον χρόνο.