Φωτογραφία: Intime

Άρης

Άρης: Η… μοναξιά του Φετφατζίδη

10.06.24 | 21:15

Γράφει: Πάρης Τσελεπίδης

Ο Άρης είναι δεδομένο ότι βρίσκεται σε διαδικασία διαμόρφωσης του ρόστερ του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, θέλοντας σε αυτό να προσθέσει και Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Μία λογική απόλυτα φυσιολογική δεδομένου ότι ήδη έχει αποφασίσει να σταματήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Γιώργος Δεληζήσης, αποτελεί παρελθόν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και όλα δείχνουν πως κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τον Λευτέρη Χουτεσιώτη.

Μία εξέλιξη που φέρνει τον Γιάννη Φετφατζίδη να είναι τη στιγμή αυτή η μόνη έμπειρη ελληνική επιλογή στα χέρια του Άκη Μάντζιου. Αξιόπιστη μέσα στο αγωνιστικό χώρο αλλά και που μπορεί να παίξει τον δικό του ρόλο μέσα στα αποδυτήρια εν όψει της νέας χρονιάς.

Κι αυτό γιατί εκτός του Φετφατζίδη ένας ακόμη Έλληνας ποδοσφαιριστής από τους υπάρχοντες που αναμένεται να βρίσκονται στις αποστολές του Άρη είναι ο νεαρός Μιχάλης Παναγίδης. Ο 20χρονος μέσος που επί της παρουσίας του Μάντζιου στη χρονιά που ολοκληρώθηκε είναι γεγονός ότι πήρε τις ευκαιρίες του.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και παρά το ότι ο Άρης αναμένεται να κάνει διψήφιο αριθμό μεταγραφών εξ αυτών μόλις μία ή δύο θα είναι Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Ο ένας εξ αυτών θα είναι ο άμεσος παρτενέρ του Χούλιαν Κουέστα στη θέση του τερματοφύλακα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια πρόταση στον Χουτεσιώτη, κάτι που φανερώνει ότι ίσως και να μην είναι στα πλάνα του Μάντζιου. Στην αγορά όμως βρίσκεται πλέον και ο Παναγιώτης Τσιντώτας αφού δεν παρέμεινε στον Ατρόμητο.

Αυτός που σίγουρα δεν φαίνεται πλέον πως θα απασχολήσει τον Άρη, παρά το γεγονός ότι το όνομά του είχε ακουστεί και μάλιστα έντονα το προηγούμενο διάστημα, είναι ο Σωκράτης Διούδης. Κάτι που έχει να κάνει με την προφορική συμφωνία που έχει υπάρξει με τον Κουέστα για νέο συμβόλαιο τριετούς χρονικής διάρκειας.

Κατά τα άλλα, οι υπόλοιποι που θα επιλεγούν για να τεθούν στη διάθεση του Μάντζιου θα είναι κατά κύριο λόγο λατίνοι. Και για την ακρίβεια κυρίως Ισπανοί με βαρόμετρο να αποτελεί στη διαμόρφωση του ρόστερ του και το τι μέλλει γενέσθαι τόσο με τους Λορέν Μορόν και Μόουζες Οντουμπάτζο, αλλά και όσους βρίσκονται εκτός πλάνων.