Απόλλων Καλαμαριάς, Γιώργος Αθανασιάδης Credits: Facebook/Μ.Γ.Σ.Κ. "Ο Απόλλων"

Τοπικά

Αθανασιάδης: «Έτοιμος ο Απόλλων Καλαμαριάς να υποδεχτεί τις ωραίες μέρες που είναι μπροστά»

17.06.24 | 19:28

Για την επόμενη μέρα του Απόλλωνα Καλαμαριάς έκανε ανάρτηση στα social media ο αρχηγός και πρώτος σκόρερ της περσινής ομάδας, Γιώργος Αθανασιάδης.

Ο έμπειρος Καλαμαριώτης επιθετικός, που είναι και υπεύθυνος ακαδημιών, έκανε αναφορά και στην τελετή λήξης των «κοκκινόμαυρων» τμημάτων υποδομής, ενώ ανακοίνωση συνοδεία φωτογραφικού υλικού εξέδωσαν και οι Πόντιοι.

Αναλυτικά όσα τονίζει ο Ερασιτέχνης Απόλλων:

«Τελετή λήξης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Απόλλωνα Καλαμαριάς”

Άλλη μια ποδοσφαιρική χρονιά έφτασε στο τέλος της και το απόγευμα της Παρασκευής η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Απόλλωνα Καλαμαριάς πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την καθιερωμένη τελετή λήξης!

Πλήθος κόσμου, αθλητές, γονείς, η Διοίκηση, το τεχνικό τιμ της Ακαδημίας και το προσωπικό του Συλλόγου έδωσαν το δυναμικό παρόν και τα γήπεδά μας γέμισαν χαμόγελα!!!

Ο Πρόεδρος κ. Φώτης Μπαλτίδης, ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας κ. Γιώργος Αθανασιάδης και ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Νίκος Παπαγεωργίου απηύθυναν τον λόγο και ευχαρίστησαν γονείς και αθλητές για την εμπιστοσύνη και την στήριξή τους αυτή τη χρονιά και αναφέρθηκαν και στα μελλοντικά σχέδια για την Ακαδημία μας, καθώς φέτος θα είναι μια ακόμα πιο δυνατή χρονιά αφού η ομάδα μας επέστρεψε και θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και κείμενο

Ακολούθησε η βράβευση όλων των παιδιών με επαίνους για την προσπάθεια, τις διακρίσεις και το ήθος τους και όλα τα Τμήματα τιμήθηκαν με τα κύπελλά τους!

Έπειτα οι αθλητές έπαιξαν το αγαπημένο τους ποδόσφαιρο και ακολούθησαν τα κεράσματα με πίτσες και δροσιστικά αναψυκτικά από τον αγαπημένο μας χορηγό “Βίκο”!

Ήταν μια άκρως επιτυχημένη χρονιά και ευχαριστούμε θερμά όλους τους αθλητές και τους γονείς τους αλλά και τους χορηγούς μας για την υποστήριξή τους!!!

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι με υγεία και αμέτρητες στιγμές ξεγνοιασιάς και ανανεώνουνε το ραντεβού μας τον Σεπτέμβριο για ακόμα μια συναρπαστική χρονιά!!».

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Αθανασιάδης επεσήμανε στα social media:

«Να προωθήσουμε αθλητές στην πρώτη ομάδα»

«Έκλεισε και επίσημα η φετινή μας χρονιά!

Μια άκρως κοκκινόμαυρη και επιτυχημένη χρόνια έφτασε στο τέλος της!

Θα ήθελα να ευχαριστώ όλους τους γονείς για την άψογη συνεργασία που είχαμε την φετινή χρόνια και πιστεύω ότι πήγαμε ένα βήμα μπροστά ακόμη !

Σε συνδυασμό με την επιστροφή της μεγάλης ομάδας στο σπίτι της η οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Α ερασιτεχνική κατηγορία αλλά και την συμμετοχή μας στις εθνικές πλέον κατηγορίες (Γ εθνική ) από την νέα χρόνια είμαι σίγουρος ότι όλος οργανισμός του Απόλλωνα Καλαμαριάς είναι έτοιμος να υποδεχθεί τις ωραίες μέρες που είναι μπροστά μας!

Τέλος η διοίκηση του ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς και όλο το προπονητικό team του ποδοσφαιρικού τμήματος σας ευχαριστούμε πολύ που εμπιστεύεστε τα παιδιά σας σε εμάς, διότι ο στόχος μας είναι να βγάλουμε καλά παιδιά στην κοινωνία, να μάθουν τα παιδιά να αγαπάνε την μεγάλη ομάδα του δήμου και μια από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα, τον Απόλλων Καλαμαριάς και να μπορέσουμε να προωθήσουμε όσο περισσότερους αθλητές μπορούμε από τα σπλάχνα μας στην πρώτη ομάδα!

Καλό καλοκαίρι».

 

 

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.