ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ Φωτογραφία: Intime

ΕΠΟ

Μπαλτάκος: «Εύχομαι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ να είναι από τη Θεσσαλονίκη»

11.05.24 | 23:58

O πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, έδωσε το παρών στην εκδήλωση των 100 χρόνων της ΕΠΣ Μακεδονίας και ευχήθηκε ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας να είναι από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Μπαλτάκος αναφέρθηκε στην προσφορά της ΕΠΣ Μακεδονίας στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ευχήθηκε ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ να είναι από Θεσσαλονίκη και να προχωρήσει κάτι που και ο ίδιος είχε στο πλάνο αλλά δεν υλοποίησε, να κάνει γραφεία της ΕΠΟ στη Θεσσαλονίκη και να διοικεί από τη Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον, αναρωτήθηκε για ποιο λόγο το προπονητικό κέντρο της Εθνικής να είναι στην Αθήνα…

Ειδικότερα είπε: «Εύχομαι η νέα διοίκηση της ΕΠΟ που θα προκύψει το καλοκαίρι να υλοποιήσει αυτό που έχει αποφασιστεί, αλλά δεν έχει υλοποιηθεί, να γίνουν γραφεία στη Θεσσαλονική και ο νέος πρόεδρος που ελπίζω να είναι από τη Θεσσαλονίκη, να μπορεί να διοικεί από εδώ με υπερσύγχρονα συστήματα τηλεδιάσκεψης και ηλεκτρονικής υπογραφής, ώστε το κέντρο βάρους του ποδοσφαιρου να μην είναι αθηνοκεντρικό και κυρίως να μην είναι αθηνοκεντρικό το αναμενόμενο αθλητικό κέντρο της Εθνικής ομάδας (…). Αυτές είναι ευχές που ελπίζω η νέα διοίκηση να υλοποιήσει».

Νωρίτερα μιλώντας σε δημοσιογράφους ρωτήθηκε για τον τελικό Κυπέλλου και είπε: «Ο τελικός θα γίνει στο Βόλο. Αν θα έχει φιλάθλους ή θα βγουν μόνο προσκλήσεις θα αποφασιστεί την Τρίτη».

Τέλος για την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος είπε ότι «πιστώνεται στην ΕΠΟ».