Φωτογραφία: Intime

Κηφισιά

Μπράτσος: «Θα μπορούσαμε να πετύχουμε το θαύμα της παραμονής»

11.05.24 | 22:27

Ο Κώστας Μπράτσος μίλησε μετά την ήττα της Κηφισιάς από τον Πανσερραϊκό και τόνισε ότι με λίγη τύχη η ομάδα του θα μπορούσε να παραμείνει στην κατηγορία.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Αρχικά χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλο τον κόσμο. Έχετε δίκιο, ξεκινώντας από το παιχνίδι, θα ήθελα να πω πως η συμφωνία ήταν μέχρι και το τέλος της χρονιάς, να δώσουμε χρόνο σε κάποια παιδιά, που δεν είχαν πολλά λεπτά στο πρωτάθλημα και θέλαμε να γίνει μια αξιολόγηση για τη νέα σεζόν.

Για τα συναισθήματα που μας αφήνει, σίγουρα δεν είναι τα καλύτερα, ήρθαμε εδώ με ελπίδες, οι οποίες εμφανιστήκανε, όχι μόνο από τους ποδοσφαιριστές, αλλά και από τον κόσμο, πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Σίγουρα, όμως οι λεπτομέρειες, παίζουν ρόλο. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες, βγάλανε το πάθος τους και προσπαθήσανε να κάνουν το καλύτερο, στο ποδόσφαιρο όμως οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά και αυτές δεν ήταν υπέρ μας.

Αυτή την στιγμή είμαστε στην τελευταία θέση και υποβιβαζόμαστε, αλλά από καταβολής των play out, μια ομάδα δεν πέφτε ποτέ με αυτούς τους πόντους που έχουμε τώρα. Ακόμα και εκεί ήμασταν άτυχοι.

Θεωρώ, πως αν είχαμε περισσότερο χρόνο, θα μπορούσαμε να πετύχουμε αυτό το θαύμα και να μέναμε στη Super League. Η ζωή συνεχίζεται, όπως και για εμάς, αλλά και για το κλαμπ και να ευχηθώ καλό καλοκαίρι και καλό ποδόσφαιρο».